Make text bigger  Make text smaller  Toggle background color  Bookmark/Share


Gemeente Den Haag

 • Speurtocht Haagse Natuurverkenners in het Westduinpark
  In het weekend van 12 juli en 13 juli struinen de Haagse Natuurverkenners hun laatste speurtocht voor de zomervakantie in het Westduinpark. De informatiewagen van de Haagse Natuurverkenners staat bij de Jutterskeet van Ome Jan, achter het Hotel Atlan…
  - 84 days ago, 8 Jul 14, 12:59pm -
 • Modderdag, oud-Hollandse spelletjes en meer op de stadsboerderijen
  Woensdag 18 juni zijn er veel spelletjes te doen op verschillende stadsboerderijen. Op vrijdag 27 juni is er op stadsboerderij Op den Dijk een Mamacafé met dit keer het thema 'gezonde voeding.
  - , 12 Jun 14, 12:41pm -
 • Convenant voor bewoners Rietvoorndaal
  Op vrijdag 13 juni ondertekenen stadsdeeldirecteur Harm van Benthem (Loosduinen)en dhr. J. van der Kruk (bewoner) om 15.00 uur een convenant. Hierin staan afspraken over het samen schoonhouden van de groenstroken achter Rietvoorndaal (doorgang bij n…
  - , 11 Jun 14, 10:34am -
 • Stadsboerderijen doen mee aan Buitenspeeldag
  Veel activiteiten op de stadsboerderijen staan op woensdag 11 juni in het teken van de Buitenspeeldag.
  - , 6 Jun 14, 8:02am -
 • Burgemeester reikt Gulden Klinker uit aan bewoners Loosduinen
  Op woensdag 11 juni om 17.00 uur ontvangt een bewonersgroep uit Loosduinen van burgemeester Van Aartsen een Gulden Klinker. Al drie jaar steken zes bewoners elke maand de handen uit de mouwen om zwerfvuil op te ruimen in de wijk en de omgeving. Naast…
  - , 5 Jun 14, 1:48pm -
 • Extraatje voor bewoners Pythagorasplantsoen
  Op vrijdag 6 juni ondertekenen stadsdeeldirecteur Anita Vos-Tijdhof (Leidschenveen-Ypenburg) en Yvonne Vrolijk(bewoonster Pythagorasplantsoen) om 13.30 uur een convenant. De bewoners hebben eerder al een Gulden Klinker ontvangen voor het beheer en s…
  - , 4 Jun 14, 6:55am -
 • WK Hockey-middag op de Schildershoeve
  Omdat van 31 mei tot en met 15 juni het WK Hockey in Den Haag plaatsvindt, zijn er op woensdag 4 juni op stadsboerderij de Schildershoeve veel activiteiten binnen dit thema.
  - , 28 May 14, 2:49pm -
 • Kinderboerderijenweekend
  Activiteiten stadsboerderijen deze week: Kinderboerderijenweekend, Minibiebs en Haagse Natuurverkenners
  - , 21 May 14, 7:41am -
 • Laatste schaapscheerfeesten op de Molenweide en 't Waaygat
  Woensdag 21 mei vinden de laatste schaapscheerfeesten van dit jaar plaats op stadsboerderijen de Molenweide en 't Waaygat. Hieronder het uitgebreide programma van beide boerderijen.
  - , 15 May 14, 11:19am -
 • Windmolentje maken op de Reigershof en schaapscheerfeesten
  Op woensdag 14 mei kunnen kinderen op stadsboerderij Reigershof een windmolentje maken en op de Gagelhoeve en Woelige Stal worden de schapen geschoren.
  - , 9 May 14, 1:59pm -
 • Schaapscheerfeesten op de Haagse stadsboerderijen
  Woensdag 30 april wordt stadsboerderij Landzigt omgetoverd tot een vlinderparadijs en op woensdag 7 en zaterdag 10 mei vinden op verschillende stadsboerderijen de jaarlijkse schaapscheerfeesten plaats.
  - , 28 Apr 14, 9:54am -
 • 'Vooruit met de geit' en Palmpasenstokken versieren
  Ook de komende week zijn er weer leuke dingen te doen op de Haagse stadsboerderijen!
  - , 10 Apr 14, 12:10pm -
 • Paaseieren maken op de Reigershof
  Deze week kunnen kinderen op stadsboerderij de Reigershof paaseieren komen knutselen en een fotolijstje maken op de Kakelhof.
  - , 7 Apr 14, 12:37pm -
 • Haagse Natuurverkenners starten in het Haagse Bos
  In het weekend van 12 en 13 april starten de Haagse Natuurverkenners een nieuw seizoen met een speurtocht in het Haagse Bos. Naast de speurtocht is er een verrassingsactiviteit waarbij kinderen en (groot)ouders op ontdekkingstocht gaan in het natuurg…
  - , 4 Apr 14, 2:26pm -
 • Pannenkoekendag op stadsboerderijen
  Vrijdag 28 maart is het nationale Pannenkoekendag. Op drie stadsboerderijen wordt deze dag gevierd: Op den Dijk, de Herweijerhoeve en Landzigt. Op Pannenkoekendag, die sinds 2007 in Nederland wordt georganiseerd, zetten leerlingen van basisscholen ou…
  - , 28 Mar 14, 8:25am -
 • Wandeltrainingen in de Haagse natuur
  Wandelliefhebbers kunnen binnenkort twaalf weken lang trainingen volgen. De trainingen vinden vanaf de tweede week in april plaats in onder meer de natuurgebieden bij Loosduinen en Meijendell. Daarna bestaat de mogelijkheid in groepsverband door te…
  - , 26 Mar 14, 10:56am -
 • Babycooking in mamacafé Landzigt
  Op woensdag 26 maart is er van 9.00 tot 11.00 uur weer een mamacafé (ook voor papa’s) in stadsboerderij Landzigt aan de Aristoteleslaan 143 in Leidschenveen.
  - , 20 Mar 14, 3:55pm -
 • NLdoet op de stadsboerderijen
  Op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart zijn er op de stadsboerderijen verschillende klussen te doen in het kader van NLdoet. Hieronder een overzicht.
  - , 18 Mar 14, 2:55pm -
 • Huisdierenthema Molenweide en boeken ruilen op de Schildershoeve
  De hele maand maart staan de activiteiten op stadsboerderij de Molenweide in het teken van het houden van huisdieren. Op de Schildershoeve kunnen kinderen boeken ruilen en met bok Stan zwerfvuil ophalen in de wijk.
  - , 6 Mar 14, 3:39pm -
 • Haagse scholieren krijgen les van kunstschaatstoppers
  Bijna 250 leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van diverse basisscholen uit het Haagse stadsdeel Escamp doen donderdag mee aan een kunstrijclinic op De Uithof. Zij krijgen in het Haagse schaatscentrum les van toppers uit de kunstschaatswereld onder wie Ra…
  - , 4 Mar 14, 1:55pm -

Dichtbij.nl

 • iPhone 6 nu al grotendeels uitverkocht in Apple Store Den Haag
  DEN HAAG - Let op als je van plan was een gloednieuwe iPhone 6 aan te gaan schaffen in Den Haag vandaag. De nieuwe telefoons gaan als warme broodjes over de toonbank en dus moet er nu al veel 'nee' worden verkocht in de Apple Store Den Haag. Wat i…
  - 2 hours ago, 30 Sep 14, 11:55am -
 • Niet gebouwd Spuiforum kost Haagse belastingbetaler 5 miljoen euro
  DEN HAAG - Het omstreden theater Spuiforum, dat uiteindelijk niet gebouwd zal worden, heeft de belastingbetaler vijf miljoen euro gekost. Dat staat te lezen in De Telegraaf, op basis van de eindrekening die dinsdag gepubliceerd wordt.
  - 1 hour ago, 30 Sep 14, 11:40am -
 • Drietal autoplunderaars Stervoorde opgepakt
  RIJSWIJK - De politie heeft dinsdagochtend rond04.50 uur drie Hagenaars opgepakt op de Monseigneur Bekkerslaan in Stervoorde, die eerder die ochtend een auto hadden opengebroken. Zij hadden daaruit meerdere dozen metelektronica ontvreemd.
  - 60 mins ago, 30 Sep 14, 11:19am -
 • Chinese koks mogen toch nog even door wokken in Den Haag
  DEN HAAG - Chinese koks in restaurants in onder meer Den Haag mogen toch nog een tijdje door wokken, zonder dat ze bang hoeven te zijn het land uitgezet te worden. Daarover heeft minister Asscher maandag een akkoord bereikt.
  - 45 mins ago, 30 Sep 14, 11:04am -
 • Telefoondieven opgepakt dankzij waakzame getuige
  DEN HAAG - De politie heeft maandag twee Hagenaarsaangehouden op de Beeklaan in Segbroek op verdenking van diefstal uiteen auto. Een oplettende getuige seinde de politie in, die de mannenin de kraag wist te vatten.
  - 28 mins ago, 30 Sep 14, 10:47am -
 • Den Haag in actie voor meer energiezuinige rijwoningen
  DEN HAAG - Wethouder Wijsmuller (Stadsontwikkeling, Wonen, Duurzaamheid en Cultuur) heeft op maandag 29 september – in aanwezigheid van minister Stef Blok-  de Deal Stroomversnelling Koopwoningen ondertekend. 
  - 8 mins ago, 30 Sep 14, 10:11am -
 • Haagse studente tandheelkunde vertelt over ervaringen in de Filipijnen
  DEN HAAG - “Als ik straks ga werken, heb ik meer vertrouwen in mezelf”. Een interview met een Haagse tandheelkundestudente die ervaring opdeed in het Filipijnse Iloilo.
  - 16 mins ago, 30 Sep 14, 10:03am -
 • Like Den Haag dichtbij op Facebook en volg het laatste nieuws
  DEN HAAG - Ook zo benieuwd naar het laatste en meest opvallende nieuws uit Den Haag? Like de Den Haag dichtbij Facebookpagina en je bent meteen op de hoogte van de laatste en meest in het oog springende nieuwtjes uit de hofstad.
  - 2 hours ago, 30 Sep 14, 8:00am -
 • Ouderenmonitor 2.0
  DEN HAAG - Het CDA vindt het zeer belangrijk dat ouderen in onze stad gezien worden en stelt voor dat het college jaarlijks cijfers publiceert over hoe het gaat met onze ouderen. Vooral gelet op de vele veranderingen op het gebied van zorg en welz…
  - 17 hours ago, 29 Sep 14, 5:00pm -
 • Herhalingsgevaar houdt 'jihadisten' voorlopig in cel
  DEN HAAG - Het gevaar op herhaling houdt twee terrorismeverdachten voorlopig nog in de cel. Maandag gaf de rechtbank in Den Haag die reden zowel voor het verlengen van het voorarrest van Syriëganger Maher H. als van 'ronselaar' Oussama C. (18).
  - 18 hours ago, 29 Sep 14, 4:32pm -
 • ADO den Haag-spits Van Duinen woedend op trainer Fräser
  DEN HAAG - Volgens de website voetbal.blog.nl rommelt het bij ADO den Haag. ADO-spits Mike van Duinen heeft woedend gereageerd op uitspraken van zijn coach Henk Fräser. Die zei zondagochtend op FOX dat de aanvaller zich ziek had gemeld op de club…
  - 19 hours ago, 29 Sep 14, 3:13pm -
 • Haagse ronselverdachte blijft in voorarrest
  DEN HAAG - De 18-jarige ronselverdachte Oussama C. moet nog in voorarrest blijven. Dat heeft de rechtbank in Den Haag maandag bepaald.
  - 20 hours ago, 29 Sep 14, 2:47pm -
 • Vrouw bestolen van telefoon De la Reyweg
  DEN HAAG - Een onbekende man beroofde een Haagse van haar mobiele telefoon op de De la Reyweg zondagnacht rond 03.10 uur. De politie zoekt getuigen.
  - 20 hours ago, 29 Sep 14, 2:44pm -
 • Gebied Waldorpstraat in top drie gevaarlijkste verkeersplekken
  DEN HAAG - Het Nederlandse verkeer maakt ruim dertig slachtoffers per dag. De website NU.nl bekeek alle 102.160 geregistreerde verkeersongevallen uit 2013 en vond de tien gevaarlijkste verkeersplekken van het land. Den Haag deelt uiteraard mee in…
  - 20 hours ago, 29 Sep 14, 2:30pm -
 • Samenwerking met HALT voor meer respect in Haags amateurvoetbal
  DEN HAAG - Haagse voetbalclubs, gemeente Den Haag en de KNVB gaan meer doen aan bevordering van respect en sportiviteit in het amateurvoetbal. Het project ‘Sportiviteit & Respect in Den Haag' is daarom zaterdag in uitgebreidere vorm verlengd doo…
  - 21 hours ago, 29 Sep 14, 1:34pm -
 • Hagenaar verdacht van autoinbraken in Zoeterwoude
  DEN HAAG - Politieagenten hielden zondag om 05.30 uur een 32-jarige man aan op verdenking van mogelijke inbraak in personenauto’s.
  - 1 day ago, 29 Sep 14, 9:48am -
 • Solidariteitsactie Ierse Ambassade den Haag
  DEN HAAG - Afgelopen zaterdag is een solidariteitsactie gedaan bij de Ierse Ambassade in den Haag voor recht op abortus. Het doel was om hier onder de aandacht te brengen dat in Ierland 5000 mensen de straat op gingen met de oproep: Repeal the 8th am…
  - 1 day ago, 29 Sep 14, 7:53am -
 • Viertal in Mini klapt tegen boom Erasmusweg
  DEN HAAG - Een auto is maandagochtend op de Erasmusweg in Den Haag, ter hoogte van de Betje Wolffstraat, tegen een boom geklapt. Daarbij raakten vier inzittenden gewond.
  - 1 day ago, 29 Sep 14, 7:02am -
 • Ronselaars voor de rechter
  DEN HAAG - Maandag dienen in Den Haag twee pro formazittingen tegen mannen die mensen zouden hebben geronseld voor de strijd in Syrië. De 18-jarige Hagenaar Oussama C. wordt verdacht van het ronselen van zeker vijf jonge moslims. De 20-jarige Zoe…
  - 2 days ago, 28 Sep 14, 7:21pm -
 • Man gewond na val van ladder Madesteinweg
  DEN HAAG - Een persoon is zondagmiddag van een ladder gevallen aan de Madesteinweg in Den Haag. Meerdere hulpdiensten rukten uit om de gewonde te assisteren.
  - 2 days ago, 28 Sep 14, 4:17pm -

Stadsomroep Den Haag

 • Presentator ADO Journaal is ‘Bekende Hagenaar’ geworden
  Sinds 8 augustus zendt Den Haag TV het ADO Journaal uit. Programmamaker Alberto van der Spiegel wordt sindsdien veel herkent op straat. “Ik moet regelmatig op de foto en mensen roepen me na: “Alberto, Yo!”, lacht hij. “Ik vind het hartstikke…
  - 29 mins ago, 30 Sep 14, 9:50am -
 • Wim Brands in Het Woordenrijk
  Het wekelijkse radioprogramma Het Woordenrijk op Den Haag FM besteedt dinsdagavond aandacht aan rapper Kate Tempest, dichter Vrouwkje Tuinman en presentator en dichter Wim Brands. Wim Brands interviewt al ruim 20 jaar schrijvers, waarvan de laatste t…
  - 37 mins ago, 30 Sep 14, 9:42am -
 • Bassist Di-rect: “Verrassing dat Edwin Jansen stopt als manager”
  Het was voor Bas van Wageningen een verrassing toen Edwin Jansen bekend maakte dat hij ging stoppen als manager. Dat zegt de bassist van Di-rect op Den Haag FM. De bands Di-Rect en Within Temptation moeten op zoek naar een nieuw management. Ook rappe…
  - 45 mins ago, 30 Sep 14, 9:34am -
 • Den Haag in 60 seconden: Onderzoek dode student duurt nog weken
  In het korte nieuwsprogramma ‘Den Haag in 60 seconden’ van Den Haag FM wordt elke werkdag het belangrijkste nieuws uit Den Haag doorgenomen. In de uitzending van dinsdag 30 september wordt aandacht besteed aan: - Onderzoek dode student duurt nog…
  - 2 hours ago, 30 Sep 14, 7:59am -
 • Huisarts CareToGo op Den Haag Centraal heropent de deuren
  De zogenoemde ‘inloopkliniek’ CareToGo op Den Haag Centraal opent woensdag opnieuw de deuren. De huisarts mocht niet zelfstandig tarieven bepalen, en ging daarom tijdelijk dicht. Bij CareToGo kunnen patiënten zonder afspraak terecht, voor een ko…
  - 4 hours ago, 30 Sep 14, 6:34am -
 • “Oude plan Spuiforum heeft belastingbetaler al vijf miljoen euro gekost”
  Het omstreden theater Spuiforum, dat niet gebouwd zal worden, heeft de belastingbetaler vijf miljoen euro gekost. Dat meldt De Telegraaf, op basis van de eindrekening die dinsdag gepubliceerd wordt. Het plan voor het Spuiforum sneuvelde in de college…
  - 4 hours ago, 30 Sep 14, 6:31am -
 • Reizigers: bizar dat Sprinters pas in 2021 wc hebben
  Reizigersorganisaties zijn er zeer verbaasd over dat de Sprinters pas vanaf 2021 toiletten aan boord hebben. Staatssecretaris Mansveld maakte maandag bekend dat het nog zeven jaar duurt voor er geplast kan worden in de stoptreinen. De overkoepelende…
  - 4 hours ago, 30 Sep 14, 6:28am -
 • OM moet oud ADO-speler betalen na ‘imagoschade’
  Voetballer Jordy Brouwer krijgt duizend euro van het Openbaar Ministerie voor opgelopen imagoschade. Dat heeft de rechtbank bepaald. Het OM wilde Brouwer vervolgen voor het bezit van hennep maar zag daar uiteindelijk vanaf. De 26-jarige voetballer we…
  - 4 hours ago, 30 Sep 14, 6:23am -
 • Advocaat: “Sluit jihadgangers niet direct op”
  Wie naar Syrië is afgereisd, heeft nu slechts twee opties. Daar blijven of in Nederland vervolgd worden. Advocaat Peter Plasman pleitte maandag bij de Haagse rechtbank voor een alternatief. “Want nu wordt uw rechtbank gevraagd een groot maatschapp…
  - 4 hours ago, 30 Sep 14, 6:18am -
 • Sprinters hebben in 2021 een wc
  Vrijwel alle Sprinters van de NS in hebben in 2021 een wc aan boord. Dat is ruim drie jaar eerder dan gepland. Dat heeft staatssecretaris Wilma Mansveld maandag geschreven aan de Tweede Kamer. Veel partijen vragen al jaren om een wc in de nieuwe spri…
  - 4 hours ago, 30 Sep 14, 6:00am -
 • Onderzoek dode Haagse student in Epe duurt nog weken
  Het onderzoek naar de dood van de 20-jarige Haagse student in een kampeerboerderij in Epe zal nog zeker enkele weken duren. Dat maakte de politie maandag bekend. De student van de Hotelschool Den Haag raakte 20 september ernstig gewond aan zijn hoofd…
  - 4 hours ago, 30 Sep 14, 5:54am -

Regionaal nieuws van TV West

Westonline video player

Haagsche Post

 • Minderjarige verdachte aangehouden voor overval
  Een aanhoudingseenheid van politie Haaglanden hield dinsdagochtend 6 maart omstreeks 7.00 uur een 17-jarige jongen aan op zijn verblijfplaats in Den Haag. De jongen wordt ervan verdacht op 18 november een sigarenwinkel te hebben overvallen aan de Ter…
  - , 6 Mar 12, 2:19pm -
 • Veelpleger aangehouden voor winkeldiefstal
  De politie hield maandag 5 maart in de middag een 54-jarige man uit Den Haag aan omdat hij een groot warenhuis aan de Wagenstraat verliet zonder zijn goederen af te rekenen. De man staat bij de politie bekend als veelpleger en was eind vorig jaar voo…
  - , 6 Mar 12, 2:19pm -
 • Politie zoekt getuigen straatroof Heeswijkplein
  Een 40-jarige Hagenaar werd op 5 maart om 18:30 uur onder bedreiging van een vuurwapen in zijn eigen auto beroofd van een groot geldbedrag. De recherche onderzoekt de beroving en zoekt getuigen.Het slachtoffer stond met zijn auto geparkeerd op de…
  - , 6 Mar 12, 2:18pm -
 • Verdachten straatroof in de cel
  Dat misdaad niet loont, ondervonden twee Haagse jongeren (19 en 16 jaar) op maandag 5 maart. Het duo werd aangehouden op verdenking van een straatroof van een 48-jarige Haagse.Het slachtoffer was op de bewuste maandagavond om 20:55 uur bij de speel…
  - , 6 Mar 12, 2:17pm -
 • Woensdag in Team West
  Ook deze week roept Politie Haaglanden in het regionale opsporingsprogramma Team West de hulp in van de kijkers.Om te beginnen is er aandacht voor een tweetal dames die tot drie keer toe zijn vastgelegd terwijl zij aan het zakkenrollen zijn. Zij op…
  - , 6 Mar 12, 2:16pm -
 • Vrouw slachtoffer van babbeltruc, politie zoekt getuigen
  Een 83-jarige vrouw uit Leidschendam werd maandag 5 maart slachtoffer van een babbeltruc. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.Omstreeks 13.00 uur belde een man aan bij de woning van vrouw hij gaf aan dat hij aan de overkant…
  - , 6 Mar 12, 2:16pm -
 • Slachtoffer tramongeval overleden
  De 62-jarige Hagenaar die 26 februari zwaargewond raakte bij een ongeval met een tram is maandagavond 5 maart aan zijn verwondingen overleden.De man was omstreeks 23.00 uur bezig met werkzaamheden op het tramspoor van de Volmerlaan en werd daarbij…
  - , 6 Mar 12, 2:15pm -
 • Autobrand, politie zoekt getuigen
  De politie zoekt getuigen van een brandstichting zaterdagnacht op de Mijtensstraat.Omstreeks 01.20 uur troffen agenten op de Mijtensstraat een geparkeerde auto brandend aan. De agenten zagen kans zelf het vuur te blussen. Een getuige meldde dat hij…
  - , 6 Mar 12, 2:15pm -
 • Daltonleerlingen werken aan veiligheid
  Voor de zeven leerlingen van het Voorburgse Daltoncollege die hun maatschappelijke stage liepen bij Politie Haaglanden was het een drukke, maar leerzame en nuttige week. Hun stage stond in het teken van de veiligheid.Samen met politieagenten contr…
  - , 6 Mar 12, 2:14pm -
 • Overval Kruidvat aan Het Kleine Loo in Opsporing Verzocht
  Een nog onbekende jongeman overviel op zaterdag 31 december 2011 omstreeks 09.00 uur een filiaal van het Kruidvat aan het Kleine Loo in Den Haag. De jongeman stond plotseling in het magazijn en bedreigde de daar aanwezige personeelsleden met een pist…
  - , 5 Mar 12, 4:08pm -
 • Geweld op het voetbalveld
  Zondag 4 maart hielden agenten twee mannen aan op verdenking van een mishandeling van tegenspeler, die plaatsvond bij een amateurvoetbalclub aan de Groen Zoom.Tijdens een voetbalduel vond omstreeks 12.15 uur een incident plaats. Een speler van het…
  - , 5 Mar 12, 4:07pm -
 • Straatroof, politie zoekt getuigen
  De politie zoekt getuigen van een straatroof zaterdag 4 maart omstreeks 03.50 uur op het Elandplein.Een 35-jarige vrouw liep op het Elandplein toen zij door drie mannen werd benaderd. Voordat zij in de gaten had wat er gebeurde werd haar tas van ha…
  - , 5 Mar 12, 4:06pm -
 • PVV Den Haag wil 24-uurs uitgaansgelegenheden!
  De Partij voor de Vrijheid in Den Haag wil dat het stadsbestuur serieus werk gaat maken van het realiseren van 24-uurs uitgaansgelegenheden in het centrum van Den Haag, Kijkduin en op Scheveningen. PVV-raadslid Richard de Mos: "Het is voor de fervent…
  - , 5 Mar 12, 3:53pm -
 • PVV: Krakers van de openbare ruimte moeten weg!
  "Occupy-krottenwijk definitief opdoeken"De PVV in de Haagse gemeenteraad heeft verbolgen gereageerd op de uitkomst van de gesprekken tussen de gemeente en de Occupy-beweging, over het beëindigen van de protestactie.PVV-fractievoorzitter Machiel d…
  - , 5 Mar 12, 3:53pm -
 • PVV wil gebiedsverbod Oost-Europese criminelen in gehele stad
  De PVV Den Haag reageert fel op de criminaliteitsgolf die ons land en onze stad momenteel teistert.PVV-raadslid Paul ter Linden: "Nu uit onderzoek van Elsevier blijkt dat de politie onvoldoende grip heeft op de aanpak van deze bendes, moeten we gro…
  - , 5 Mar 12, 3:52pm -

Den Haag Direct

 • Waar in Den Haag moet er een ‘dansend stoplicht’ komen? (video)
  Niemand houdt van wachten, zo ook de Hagenaars en Hagenezen niet. En wat is er vervelender dan wachten voor een rood stoplicht terwijl je nog snel eventjes boodschappen wilt doen, de tram moet halen of wanneer je aan het hardlopen bent? Er zijn dan g…
  - 15 mins ago, 30 Sep 14, 10:04am -
 • Kom naar het Dieren Film Festival bij Filmhuis Den Haag!
  Reserveer zaterdag 4 oktober 2014 (Dierendag) in je agenda en kom naar de eerste editie van het Dieren Film Festival in Filmhuis Den Haag: een festival over dieren én mensen. Geniet er van mooie films, interessante lezingen en nog veel meer! Inspira…
  - 2 hours ago, 30 Sep 14, 8:42am -
 • Oranje onder 14 kleurt mogelijk geel/groen
  Vijf spelers van ADO Den Haag onder 14 zijn geselecteerd voor de selectiedag voor Oranje onder 14. Deze selectiedag wordt gehouden op dinsdag 7 oktober gehouden bij VV De Meern. Spelers De spelers die door de KNVB geselecteerd zijn: Julien van Nes, A…
  - 2 hours ago, 30 Sep 14, 8:11am -
 • Landgoed Ockenburgh: gaat er nu eindelijk wat gebeuren?
  Het is al jaren een plek die in de verkoop staat maar waar weinig animo voor is: Landgoed Ockenburgh. Buurtbewoners van Landgoed Ockenburgh willen het nu voor één euro van de gemeente kopen. Het zwaar vervallen landhuis dat stamt uit 1650 zou moete…
  - 3 hours ago, 30 Sep 14, 7:00am -
 • Heropening eerste stationsdokterspost van Nederland op Den Haag Centraal
  Op 1 oktober heropent inloopkliniek CareToGo zijn deuren op Den Haag Centraal. Naast een huisartsenbezoek kun je er ook terecht voor bloedafname, labratoriumtesten en skypeconsulten. Het is de eerste stationsdokterspost van Nederland. Tijdelijke slui…
  - 15 hours ago, 29 Sep 14, 7:18pm -
 • Zelfgemaakte taarten bij Clandestine Cake Club Den Haag
  Zondag 28 september heb ik voor het eerst deelgenomen aan de Clandestine Cake Club (CCC). Het was heel gezellig. Ik ben geen taarteneter of zoetekauw in hart en nieren, maar ik vind het leuk om een taart of cake te bakken. En eerlijk is eerlijk één…
  - 16 hours ago, 29 Sep 14, 6:33pm -
 • Verslagen zaterdag 27 september ADO Den Haag opleiding
  Alle teams van de opleiding kwamen zaterdag in actie. ADO Den Haag onder 19 en onder 18 wonnen hun wedstrijd en ADO Den Haag onder 17 kwam met een punt terug uit Helmond. ADO Den Haag onder 16 verloor bij Feyenoord en ADO Den Haag onder 15 en SC Heer…
  - 16 hours ago, 29 Sep 14, 5:57pm -
 • Transformatie kantoren in woningen makkelijker door schrappen regels
  Vanaf 1 november kunnen vastgoedbedrijven makkelijker en sneller bestaande bestemmingsplannen laten wijzigen. Dat heeft minister Stef Blok aangekondigd. Door deze wijziging kunnen leegstaande kantoorgebouwen eenvoudiger een andere maatschappelijk gew…
  - 17 hours ago, 29 Sep 14, 4:51pm -
 • Lederhosen, bratwurst en bier bij het Oktoberfest Den Haag 2 t/m 5 oktober
  Vier dagen lang bratwurst, lederhosen, bier en dirndl bij het Oktoberfest in Den Haag. Donderdag 2 oktober tot en met zondag 5 oktober is het een groot schlagerfestijn. Het is inmiddels al het vijfde jaar dat dit Duitse feest in de Boterwaag (Grote M…
  - 18 hours ago, 29 Sep 14, 4:02pm -
 • Eerste ‘Dag van Scheveningen’ op 4 oktober in het Zuiderstrandtheater
  Op zaterdag 4 oktober vindt de eerste ‘Dag van Scheveningen’ plaats in het Zuiderstrandtheater. Bezoekers kunnen de hele dag gratis naar binnen om te genieten van wat Scheveningen te bieden heeft. Podiumkunstenaars beklimmen de bühne van het spl…
  - 20 hours ago, 29 Sep 14, 2:39pm -
 • Wetenschappelijke talkshow Spinoz@Night op 3 oktober
  Vrijdagavond 3 oktober is er een nieuwe talkshow van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek. De wetenschappelijke talkshow, Spinoz@Night zal om 20.30 van start gaan in café Dudok. Spinoz@Night Spinoz@Night is de opvolger van het…
  - 21 hours ago, 29 Sep 14, 1:42pm -
 • Openhuizendag Meesters Makelaars Loosduinen op zaterdag 4 oktober
  Op zaterdag 4 oktober organiseert Meesters Makelaars een openhuizenroute voor drie aantrekkelijke woningen in Loosduinen. Het gaat om woningen aan de Loosduinse Hoofdstraat (Loosduinen), Andrej Sacharowstraat (Houtwijk) en de Catharina van Rennesstra…
  - 22 hours ago, 29 Sep 14, 12:23pm -
 • Den Haag goed vertegenwoordigd bij nominaties Vegan Awards 2014
  Den Haag is zeer goed vertegenwoordigd bij de nominaties voor de Vegan Awards 2014. In verschillende categorieën maken Haagse restaurants/bedrijven kans op een Vegan Award. Ook Den Haag als stad is genomineerd. In totaal worden in zeven verschillen…
  - 24 hours ago, 29 Sep 14, 10:48am -
 • Lezing Thijs van Leeuwen: Van Panorama tot Prinsjesdag
  De viering van 200 jaar Koninkrijk is in volle gang. De tentoonstelling in Panorama Mesdag over Prinsjesdag loopt nog een maand. Onderdeel van deze tentoonstelling zijn enige werken die George Breitner maakte van De Gele Rijders. Panorama Mesdag Op z…
  - 1 day ago, 29 Sep 14, 9:32am -
 • Haagse Arabesken: Vleeskost
  Het echte Joodse erfgoed zag u gister al op de gevel, helemaal bovenin zit het geglazuurde jaartal. Honderd jaar lang, de elementen en diep bewogen jaren getrotseerd, stijgen de tegels nog altijd uit boven het lager bij de grondse gekrakeel. Woensd…
  - 1 day ago, 29 Sep 14, 8:15am -

Algemeen DagbladSchevings Dagblad

 • Uitbreiding betaald parkeren Renbaankwartier Scheveningen
  Vanaf 1 oktober 2011 wordt het vergunninggebied Renbaankwartier uitgebreid. Er geldt dan ook betaald parkeren voor de Nieuwe Duinweg, Rijslag en Kapelweg. Bewoners van het Renbaankwartier kunnen met hun parkeervergunning in het hele gebied parkeren.…
  - , 7 Sep 11, 1:08pm -
 • Strandtrein vergroot lokale bereikbaarheid Scheveningen
  ParkeerExpress een groot succes De ParkeerExpress heeft dit zomerseizoen maar liefst 23.000 personen van en naar hun strandbestemming gebracht. De gratis pendeldienst vormde een weekendverbinding tussen de parkeergarages in Scheveningen-Bad en -Haven…
  - , 6 Sep 11, 4:52pm -
 • Met de rolstoel naar de drive-in in Scheveningen
  De gemeente Den Haag organiseert op zaterdag 10 september aanstaande een strandevenement over de toegankelijkheid van Den Haag voor mensen met een beperking in het Beachstadion in Scheveningen. Het evenement is onderdeel van de campagne ‘Hoezo geha…
  - , 6 Sep 11, 8:49am -
 • Brand Pier Scheveningen Van Aartsen ”ik dacht dat het mis zou gaan” VIDEO
  ‘Ik zag de eerste beelden en dacht meteen: Dat gaat mis.’ Burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag kwam vannacht zelf kijken bij de brand op de pier in Scheveningen. ‘De eigenaar heeft nog niet binnen kunnen kijken, maar voor zover ik dat n…
  - , 6 Sep 11, 8:11am -
 • Pier Scheveningen staat in brand VIDEO FOTO
  Op dit moment woedt er een grote brand op de Pier van Scheveningen. De oorzaak is ons nog niet bekend. Later meer… Update:  De brand woedt op het ”Schateiland” waar de firma Hommerson een speelautomatenhal had Update: De brandweer heeft de bra…
  - , 5 Sep 11, 10:01pm -
 • Veelpleger met telefoons geld en brillen aangehouden in Scheveningen
  De politie hield in de nacht van 3 september rond 02.30 uur op de Strandweg in Scheveningen een bekende 31-jarige Haagse veelpleger aan. Hij had zijn zakken gevuld met telefoons, zonnebrillen en geld van bezoekers in de strandtent. Een bezoekster di…
  - , 5 Sep 11, 3:41pm -
 • Eerste aflevering Bureau Seinpost goed bekeken
  De eerste aflevering van de politieserie Seinpost Den Haag heeft zondagavond bijna 800.000 kijkers getrokken. Daarmee eindigt het programma op nummer 12 in de kijkcijfer top 25. De afgelopen weken trok Nederland 3 op zondagavond veel minder kijkers.…
  - , 5 Sep 11, 3:23pm -
 • Geef een dier een 2e kans
  Heel veel huisdieren zoals honden, katten, cavia, konijnen en kleine knaagdieren belanden jaarlijks helaas in de opvang. Samen met de Haagse dierenorganisaties Het Knagertje, Het Knaaghof, Vereniging Kattenzorg, Haags Dierencentrum, Dierenambulance…
  - , 5 Sep 11, 3:15pm -
 • VVV Scheveningen is nog steeds niet te vinden
  In januari 2011 beloofde het college van burgermeester en wethouders de PvdA beterschap ten aanzien van de publieke aanduiding van de VVV op Scheveningen. Teleurgesteld constateren PvdA-ers Saskia Mulder en Jos de Jong het tegendeel: “De VVV staat…
  - , 5 Sep 11, 9:07am -
 • Mast van catamaran komt naar beneden KNRM schiet te hulp
  Zondagmiddag brak de verstaging van een catamaran, waardoor de mast naar beneden kwam. De zeiler hoopte dat men dit van af de kant had gezien, maar toen hij verder geen actie zag ontstak hij een handflair. Oplettende bezoekers van strandtenten sloe…
  - , 5 Sep 11, 8:46am -

Haags Allerlei

 • Mijn nieuwe oude Puch

  Mijn nieuwe oude Puch

    Mijn droom was altijd een (baby)blauwe Puch. Maar deze was onbereikbaar: veel te duur in aanschaf. Ik zag het gesmoes van mijn man en zoon wel, maar besteedde er weinig aandacht aan. Manlief kreeg voor zijn verjaardag wat geld en dat gaf hij maar…
  - 2 days ago, 28 Sep 14, 2:34pm -
 • Zandsculpturen op Buitenhof

  Zandsculpturen op Buitenhof

    Eigenlijk is het een beetje mosterd na de maaltijd, maar ze zijn zo mooi, dat ik het niet kon nalaten de prachtige zandsculpturen in verband met “200 jaar Prinsjesdag”  toch hier te plaatsen. En ze zijn nog te bewonderen….. In deze blog sch…
  - 8 days ago, 22 Sep 14, 7:13pm -
 • De Scheveningse Pier vanuit een ander perspectief

  De Scheveningse Pier vanuit een ander perspectief

    De Pier in Scheveningen is nog steeds gesloten. De curator heeft nog geen koper kunnen vinden voor het kenmerkend bouwsel in zee. Plannen en dromen genoeg, maar voorlopig heeft alleen het zand, de zee en de andere elementen vat op dit icoon.    …
  - 8 days ago, 22 Sep 14, 6:33pm -
 • Peace in the Park

  Peace in the Park

    Van 19 tot en met 21 september werd in Den Haag het nieuwe jaarlijkse Just Peace weekend gevierd. Niet veel kon ik meemaken, veel activiteiten zijn te zien (en foto’s na te bestellen) bij Richard Mulder. Wel ben ik gisteren naar de Paleistuin ge…
  - 8 days ago, 22 Sep 14, 3:35pm -
 • People’s Climate March in Scheveningen

  People’s Climate March in Scheveningen

    Vandaag werd evenals in veel steden wereldwijd ook in Den Haag een People’s Climate March gehouden.     Bij de Pier in Scheveningen werd verzameld, waar aan de mensen die zouden deelnemen gevraagd was iets groens aan te trekken.     Op de wa…
  - 9 days ago, 21 Sep 14, 6:19pm -
 • Officiële opening Brede Buurtschool Kleurrijk

  Officiële opening Brede Buurtschool Kleurrijk

    Vandaag werd de Brede Buurtschool Kleurrijk op de Ambachtsgaarde 3 officieel geopend door wethouder Van Engelshoven. De Brede Buurtschool is een soort “tussengebouw” dat de Erasmusschool (St. Haagse Scholen) en de Petrus Dondersschool (st. De…
  - 12 days ago, 18 Sep 14, 8:28pm -
 • Open dag Theater Dakota

  Open dag Theater Dakota

    Op zondag 14 september hield Theater Dakota een Open Dag. Iedereen was welkom om meer te ontdekken over het theater, rondleidingen te volgen, de stoelen van de film- en theaterzaal uit te proberen (oftewel: proefzitten) en verschillende optredens…
  - 14 days ago, 16 Sep 14, 7:53pm -
 • Escampfestival viert 15 jarig bestaan

  Escampfestival viert 15 jarig bestaan

    Op zaterdag 13 september werd de vijftiende editie van het Escampfestival gevierd in het Melis Stokepark en Keu’s genoeg. Het thema Summer Garden Party stond hierbij centraal, zoals ook te zien was aan deze prachtige steltloper. Al waren er veel…
  - 14 days ago, 16 Sep 14, 6:20pm -
 • 74 jarige actievoerder protesteert voor Binnenhof na hechtenis

  74 jarige actievoerder protesteert voor Binnenhof na hechtenis

    De 74-jarige actievoerder Frans Rutgrink, die zich vooral richt tegen de Israëlische bezetting van de Palestijnse gebieden, is ondanks zijn hechtenis niet gestopt met actievoeren. Hij werd eind vorige maand aangehouden door de politie vanwege een…
  - 18 days ago, 12 Sep 14, 9:23pm -
 • Irakese asielzoekers demonstreren op Plein

  Irakese asielzoekers demonstreren op Plein

    De uitgeprocedeerde asielzoekers die tot voor kort in de kerk aan de Sportlaan onderdak hadden gekregen, zijn verhuisd naar een opvang in de Zilverstraat. Een groepje Irakese vluchtelingen weigerde deze opvang echter, omdat zij bang zijn dat ze te…
  - 18 days ago, 12 Sep 14, 8:47pm -

Business Haaglanden

 • Samsung toont toekomstvisie zakelijke markt in Executive Briefing Center
  Samsung heeft vandaag het Executive Briefing Center geopend, een unieke ervaring op 650m2 waar het bedrijf zijn oplossingen voor de zakelijke markt van de toekomst presenteert. Alle totaaloplossingen zijn te ervaren in live omgevingen; van executive…
  - 19 hours ago, 29 Sep 14, 3:05pm -
 • Dress Red Day in het HagaZiekenhuis
  Per jaar overlijden wereldwijd meer vrouwen dan mannen aan hart- en vaatziekten. Om hiervoor aandacht te vragen bij het publiek is het HagaZiekenhuis in Den Haag op maandag 29 september actief tijdens de jaarlijkse ‘Dress Red Day’. Door iedereen…
  - 6 days ago, 24 Sep 14, 9:20am -
 • Derde editie Business Beurs Haaglanden 2014
  Op donderdag 13 november 2014 vindt voor het derde jaar op rij de Business Beurs Haaglanden plaats in de Residentie/Business club van het Kyocera stadion. De Business Beurs Haaglanden is de plek bij uitstek om te zien en gezien te worden voor ondern…
  - 6 days ago, 24 Sep 14, 7:34am -
 • Beloftevolle samenwerking Rabobank en Quick gestart
  De feestelijke onthulling van een nieuw clubshirt vormde de officiële aftrap van de samenwerking tussen Rabobank Den Haag en omgeving en de Haagse Voetbal en Cricketvereniging Quick. Op sportpark Nieuw Hanenburg gaven beide alvast een voorproefje va…
  - 11 days ago, 19 Sep 14, 10:20am -
 • ZKD 35-jarig jubileum magazine
  In het voorjaar werd in Grand Café De Tijd op Het Plein al feestelijk gevierd dat ZKD 35 jaar is geworden. Het 35-jarig bestaan is een ontzettend belangrijke viering en zal gebundeld worden in een unieke jubileumeditie van het ZKD magazine. Het staa…
  - 20 days ago, 10 Sep 14, 1:47pm -
 • Fabian Dudek Student Ondernemer 2014
  Vanavond heeft de finale van de Studenten Ondernemersprijs plaatsgevonden in Theater Diligentia aan het Lange Voorhout te Den Haag. Na een maandenlange strijd, waarin vijf student ondernemers het tot de finale wisten te schoppen, werd duidelijk wie v…
  - 20 days ago, 10 Sep 14, 12:50pm -
 • Den Haag krijgt nieuw festival: Food Truck Festival TREK!
  Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 september komt het rondreizende Food Truck Festival TREK! voor het eerst naar Den Haag. Na een succesvolle eerste editie in het Zocherpark in Utrecht wordt nu het Westbroekpark in Den Haag omgetoverd tot een groot…
  - 20 days ago, 10 Sep 14, 9:36am -
 • 13 september: Nieuw evenement Escamp Onderneemt! voor zzp-ers en werkzoekenden
  Inspirerende workshops en motivatiesessies voor ondernemers en werkzoekenden tijdens Escamp Festival Op zaterdag 13 september vindt voor het eerst Escamp Onderneemt! plaats van 12.00 uur tot 16.30 uur in Keu’s Genoeg in de Genemuidenstraat 208. Het…
  - 26 days ago, 4 Sep 14, 7:56am -
 • Redacteur (m/v), full time (40 u/p/w), Business Haaglanden
  Uitgeverij Business Haaglanden is op zoek naar een nieuwe redacteur! Ben jij iemand die zich graag onderdompelt in de wereld van het MKB, ondernemerschap, politiek en het zakenleven? Schuw je netwerkborrels niet, bruis je van de creativiteit en behee…
  - 62 days ago, 30 Jul 14, 1:45pm -
 • Raymond de Mooij – Loverboy en een verliefde huurster
  “Ik was eerlijk gezegd blij dat ik van die mevrouw af was”, vertelde Rinus Bolster mij op een koude dag in december 2008. Mijn cliënt was ondermeer eigenaar van een appartementencomplex in het centrum van Den Haag. “Omwonenden klaagden al maan…
  - 62 days ago, 30 Jul 14, 12:59pm -

Politieberichten :

Broches | Bureau Beresteinlaan
Broches | Bureau BeresteinlaanHerkent u deze mogelijk gestolen goederen? Den Haag - De politie deed op 14 januari 2014 in totaal tien huiszoekingen in Den Haag Zuidwest bij verdachten van...From:Politie Den HaagViews:137 1ratingsTime:…
- , 31 Mar 14, 5:56am -
Ringen | Bureau Beresteinlaan
Ringen | Bureau BeresteinlaanHerkent u deze mogelijk gestolen goederen? Den Haag - De politie deed op 14 januari 2014 in totaal tien huiszoekingen in Den Haag Zuidwest bij verdachten van...From:Politie Den HaagViews:223 1ratingsTime:0…
- , 31 Mar 14, 5:54am -
Armbanden | Bureau Beresteinlaan
Armbanden | Bureau BeresteinlaanHerkent u deze mogelijk gestolen goederen? Den Haag - De politie deed op 14 januari 2014 in totaal tien huiszoekingen in Den Haag Zuidwest bij verdachten van...From:Politie Den HaagViews:279 0ratingsTime…
- , 18 Mar 14, 11:49am -
Diversen | Bureau Beresteinlaan
Diversen | Bureau BeresteinlaanHerkent u deze mogelijk gestolen goederen? Den Haag - De politie deed op 14 januari 2014 in totaal tien huiszoekingen in Den Haag Zuidwest bij verdachten van...From:Politie Den HaagViews:122 0ratingsTime:…
- , 18 Mar 14, 11:48am -
Horloges | Bureau Beresteinlaan
Horloges | Bureau BeresteinlaanHerkent u deze mogelijk gestolen goederen? Den Haag - De politie deed op 14 januari 2014 in totaal tien huiszoekingen in Den Haag Zuidwest bij verdachten van...From:Politie Den HaagViews:188 0ratingsTime:…
- , 18 Mar 14, 11:48am -
Kettingen | Bureau Beresteinlaan
Kettingen | Bureau BeresteinlaanHerkent u deze mogelijk gestolen goederen? Den Haag - De politie deed op 14 januari 2014 in totaal tien huiszoekingen in Den Haag Zuidwest bij verdachten van...From:Politie Den HaagViews:146 0ratingsTime…
- , 18 Mar 14, 11:48am -
Oorbellen | Bureau Beresteinlaan
Oorbellen | Bureau BeresteinlaanHerkent u deze mogelijk gestolen goederen? Den Haag - De politie deed op 14 januari 2014 in totaal tien huiszoekingen in Den Haag Zuidwest bij verdachten van...From:Politie Den HaagViews:107 0ratingsTime…
- , 18 Mar 14, 11:47am -
Drugslab Montfoort
Drugslab MontfoortFrom:Politie Den HaagViews:3921 4ratingsTime:01:39More inNonprofits & Activism
- , 20 Feb 14, 1:00pm -

Familieberichten

 • Untitled
  This post has been generated by Page2RSS
  - 1 hour ago, 30 Sep 14, 9:08am -
 • Rouwberichten
  RouwberichtenDr. Johannes Maria Hendrikus Blom-Viskil* Amersfoort26-05-1933† Den Haag20-09-2014 Willy Meijer* Amsterdam17-06-1920† Den Haag15-09-2014 Adolphine Caroline Wilhelmine Pelt - Stoltenborgh* Batavia29-09-19…
  - 14 hours ago, 29 Sep 14, 8:35pm -
 • Untitled
  This post has been generated by Page2RSS
  - 18 hours ago, 29 Sep 14, 4:22pm -
 • Rouwberichten
  RouwberichtenDr. Johannes Maria Hendrikus Blom-Viskil* Amersfoort26-05-1933† Den Haag20-09-2014 Willy Meijer* Amsterdam17-06-1920† Den Haag15-09-2014 Adolphine Caroline Wilhelmine Pelt - Stoltenborgh* Batavia29-09-19…
  - 2 days ago, 28 Sep 14, 7:13am -
 • Untitled
  This post has been generated by Page2RSS
  - 2 days ago, 28 Sep 14, 3:10am -
 • Rouwberichten
  RouwberichtenDr. Johannes Maria Hendrikus Blom-Viskil* Amersfoort26-05-1933† Den Haag20-09-2014 Willy Meijer* Amsterdam17-06-1920† Den Haag15-09-2014 Adolphine Caroline Wilhelmine Pelt - Stoltenborgh* Batavia29-09-19…
  - 4 days ago, 26 Sep 14, 5:44am -
 • Untitled
  This post has been generated by Page2RSS
  - 5 days ago, 25 Sep 14, 9:25pm -
 • Rouwberichten
  RouwberichtenDr. Johannes Maria Hendrikus Blom-Viskil* Amersfoort26-05-1933† Den Haag20-09-2014 Willy Meijer* Amsterdam17-06-1920† Den Haag15-09-2014 Adolphine Caroline Wilhelmine Pelt - Stoltenborgh* Batavia29-09-19…
  - 5 days ago, 25 Sep 14, 12:32am -
 • Untitled
  This post has been generated by Page2RSS
  - 6 days ago, 24 Sep 14, 4:18pm -
 • Pagina 1 van 8 (132 rouwberichten)
  Pagina 1 van 8 (132 rouwberichten)Dr. Johannes Maria Hendrikus Blom-Viskil* Amersfoort 26-05-1933† Den Haag 20-09-2014Pagina 1 van 8 (132 rouwberichten)Dr. Johannes Maria Hendrikus Blom-Viskil* Amersfoort26-05-193320-09-2014…
  - 6 days ago, 24 Sep 14, 8:00am -

Huizen te Huur

 • Nieuwe Parklaan 2587BN (Den Haag)
    € 1450,-  NIEUWE PARKLAAN- DEN HAAG- SCHEVENINGEN (Circa 160M²) 1450,00 Excl G/W/E VOOR DEZE WONING GELDT GEEN SERVICEKOSTEN! Een zeer mooie ruime, gedeeltelijk gemeubileerd, begane grond appartement met 3 slaapkamers, twee ba…
  - , 19 May 11, 11:57pm -
 • Sinjeur Semeynsweg 2524EB (Den Haag)
    € 850,-  SINJEUR SEMEYNSWEG (ca.90m2) LAAKKWARTIER, EURO 850,00 EXCL G/W/E Mooie vier-kamer benedenwoning met uitzicht op de Rijswijkse Bosjes en een grote achtertuin met schuur. De woning is voorzien van een originele ensuite woonkamer me…
  - , 16 May 11, 7:06pm -
 • Nijkerklaan 2573BD (Den Haag)
    € 650,-  NIJKERKLAAN (ca. 75 m2 ) Rustenburg/ Oostenbroek Den Haag 650,00 euro exclusief gas, water, electra. Een mooi 4- kamer appartement op de eerste verdieping. De woning is gelegen in een rustige…
  - , 16 May 11, 4:44pm -
 • Arnold Spoelplein 2553CB (Den Haag)
    € 750,-  Arnold Spoelplein te Den Haag (55m²) Op een heerlijke centrale locatie gelegen goed onderhouden 2-kamer hoekappartement op de 2e etage met balkon en berging in de onderbouw. Door zijn gunstige ligging is de woning goed gesitueerd…
  - , 13 May 11, 3:11pm -
 • Keizerstraat 2584 BB (Den Haag)
    € 950,-  KEIZERSTRAAT- DEN HAAG (40M²) 950 euro incl g/w/e en internet en kabel tv Leuk gemeubileerd een slaapkamer appartement vlakbij het strand. De woning is gelegen in de gezellige winkelstraat de Keizerstraat. Woonkamer met een open…
  - , 11 May 11, 3:48pm -
 • Arnhemsestraat 2587 SP (Den Haag)
    € 1490,-  ARNHEMSESTRAAT (CA. 125 M2) DEN HAAG � � 1490,- INCL. G/W/E/TV/Internet Leuk appartement gelegen in Scheveningen. De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle gemakke…
  - , 9 May 11, 5:45pm -
 • Nobelstraat 2513 BC (Den Haag)
    € 760,-  NOBELSTRAAT (ca.45m2) DEN HAAG EURO 760,- INCLUSIEF G/W/E Leuk 2-kamer appartment gelegen op de 1e verdieping aan de Nobelstraat in het centrum van Den Haag. Nabij gelegen de zijstraat Prinsestraat,To…
  - , 9 May 11, 11:44am -
 • Westduinweg 2583 EJ (Den Haag)
    € 735,-  WESTDUINWEG (ca.35m2) SCHEVENINGEN EURO 735,- INCL. G/W/E INTERNET EN KABEL TV Mooi geheel gerenoveerd appartement aan de Westduinweg in Scheveningen. Het appartement bevindt zich op de 1e etage aan de voorzi…
  - , 3 May 11, 9:41pm -
 • Hulshorststraat 2573EN (Den Haag)
    € 875,-  HULSHORSTSTRAAT ( 80 m2) TRANSVAALKWARTIER EURO 875,00 EXCL. G/W/E Leuke drie kamer woning met voor- en achtertuin op de begane grond op loopafstand van winkels en openbaar vervoer tram 6. De woonkamer ensuite geeft to…
  - , 3 May 11, 2:02pm -
 • Hoog Buurlostraat 2573 JB (Den Haag)
    € 725,-  Geheel gerenoveerde 4 kamerappartement in Rustenburg van ca.65m2. Dit perfect onderhouden appartement is zojuist gerenoveerd en heeft maar liefst 3 slaapkamers waarvan 2 met een zonnig balkon. De slaapkamers en de woonkamer worden i…
  - , 3 May 11, 10:33am -
 • Koolhovenlaan 2497AL (Den Haag)
    € 1300,-  KOOLHOVENLAAN-DENHAAG (135M²) Aan de rand van de wijk Singels, aan het groen gelegen ruime eengezinswoning met voortuin, diepe achtertuin, 5 slaapkamers, luxe badkamer, grote dakkapel, inloopkast, wasruimte en bergvliering. Zeer…
  - , 29 Apr 11, 10:43am -
 • Van Blankenburgstraat 2517 XP (Den Haag)
    € 695,-  VAN BLANKENBURGSTRAAT (ca.20m2) DEN HAAG/DUINOORD EURO 695,- INCLUSIEF G/W/E Leuke studio op de begane grond aan de achterzijde gelegen, inclusief ruime tuin met veel zon! De studio i…
  - , 28 Apr 11, 4:18pm -
 • Plaats 2513 AD (Den Haag)
    € 1190,-  PLAATS DEN HAAG CENTRUM 1190,- INCL G/W/E EN SERVICEKOSTEN Prachtig ruim gemeubileerd appartement (ca. 70m2) op een top locatie in Den Haag! Het appartement is gelegen op de 1e etage, daar bevindt zich de woonkamer met de slaapkam…
  - , 28 Apr 11, 1:53pm -
 • Thorbeckelaan 2564 CH (Den Haag)
    € 700,-  Mooi, volledig gerenoveerd appartement met groot balkon op de derde etage aan de achterzijde, gelegen recht tegen over een winkelcentrum "Savornin Lohmanlaan" en Randstad Rail 3. Het appartement is circa 35m2 en te huur voor � �…
  - , 27 Apr 11, 4:20pm -
 • 2e Schuytstraat 2517xh (Den Haag)
    € 1400,-  Een geheel gerenoveerd en gemeubileerd dubbel-etage appartement met laminaat parket en CV. Beschikbaar per direct, huurperiode vanaf 6 maanden tot 3 jaar. De huur bedraagt 1400,= inclusief GWL per maand, borg 1 maand. Indeling 2e…
  - , 23 Apr 11, 10:59am -
 • Noordeinde 2514GC (Den Haag)
    € 2600,-  NOORDEINDE, 240 M2, CENTRUM Zeer mooi gedeeltelijk gemeubileerd, volledig gestoffeerd acht kamer appartement in het oude centrum van Den Haag. Deze woning bestaat uit 3 etage's! Ruime woonkamer en suite met een open ke…
  - , 22 Apr 11, 11:45am -
 • Stevinstraat 2587 ET (Den Haag)
    € 1125,-  Stevinstraat (ca. 101 m2) Belgisch Park/ Den Haag 1125,00 exclusief gas, water, electra. Leuk 5-kamer dubbel bovenhuis van ca. 101 m2 woonoppervlak met ruim (ca.…
  - , 20 Apr 11, 9:32am -
 • Badhuisweg 2587 CC (Den Haag)
    € 850,-  Op een schitterende locatie (Belgisch park) gelegen een compleet gerenoveerde luxe twee kamer souterrain appartement van ca.55m2. Op loop/fietsafstand van natuur (strand, duinen, Westbroekpark), recreatie (boulevard, Circustheater,…
  - , 19 Apr 11, 5:02pm -
 • Granaathorst 2592 TC (Den Haag)
    € 700,-  Fraai gemeubileerd 1-kamer appartement boven het winkelcentrum de Mariahoeve van ca.50m2. Dit is een zeer ruim en licht appartement op de 10e verdieping met een geweldig uitzicht! De woning is gelegen op een rustige locatie, vlakbij…
  - , 19 Apr 11, 1:56pm -
 • Torenstraat 2513 BR (Den Haag)
    € 975,-  Een ruim 3-kamer topappartement van ca.80m2 gelegen aan de Torenstraat met een woonoppervlak van ca. 80m2 in het centrum met fantastisch uitzicht over Den Haag. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer. De woonkamer geeft toega…
  - , 17 Apr 11, 7:27pm -

Hofstijl

 • Hofstijl heeft echt het laatste woord

  Hofstijl heeft echt het laatste woord

  Oktober 2007 begonnen we, Maurits en ik, Hofstijl. Nu 5 jaar later stoppen we ermee, een keuze die vaker heeft gespeeld. Je moet niet op een dieptepunt stoppen en dat doen we ook niet. Het ging niet slecht met Hofstijl maar het kostte veel moeite om…
  - , 4 Oct 12, 3:43pm -
 • Mijn dierendag

  Mijn dierendag

  Er zit iets onder mijn schoen. Het plakt. Het is geen kauwgom, zo te voelen. Misschien een vlieg. Dat is nou jammer, het is vandaag werelddierendag en ik heb alweer mijn eerste moord gepleegd. Er zit een spin op het toilet. Ik laat haar rustig zitten…
  - , 4 Oct 12, 10:01am -
 • Oxazepam

  Oxazepam

  Oxazepam Ik ben een slaapwandelaar en ik droom. Op een dag ben ik de meest gevreesde blogger van Den Haag. Gevaarlijker dan Raaphorst. Mijn inkt zal giftig zijn, men zal mij smeken: alsjeblieft, schrijf niet over mij. Een ander artikel. Maar niet van…
  - , 3 Oct 12, 3:10pm -
 • Vakantieblues: trouwen in Jakarta

  Vakantieblues: trouwen in Jakarta

  ‘Waarom in Jakarta trouwen? Ga naar Bali. Dat doen alle buitenlanders.’ Maar ik wilde in de geboortestad van mijn geliefde; Jakarta of, zoals in haar paspoort staat, Batavia. En dat had het humeur van de geüniformeerde ambtenaar er niet beter op…
  - , 3 Oct 12, 10:00am -
 • ‘De Haagse Toren van de Grote Markt?’ ¿Que?

  ‘De Haagse Toren van de Grote Markt?’ ¿Que?

  ‘De toren van de Grote Markt’. Haalt de redacteur hier soms Groningen en Den Haag door mekaar? Werken er nog nog wel mensen uit Den Haag bij het AD/HC?
  - , 2 Oct 12, 12:24pm -
 • Mijn scootmobiel

  Mijn scootmobiel

  - , 2 Oct 12, 10:00am -
 • “Euro de kilo, pruimen een euro!”

  “Euro de kilo, pruimen een euro!”

  - , 1 Oct 12, 8:12pm -
 • Mobiel gebruik Hofstijl.nl verdubbelt zich jaarlijks

  Mobiel gebruik Hofstijl.nl verdubbelt zich jaarlijks

  Meten is (soms) weten en dus pakte ik de statistieken van Hofstijl er zojuist even bij. Tijd voor wat zondagse analyse, hoe staan de zaken ervoor, dat idee. Ik keek naar het percentage mobiele gebruikers van afgelopen maand: 1 sept 2012 – 30 sept 2…
  - , 30 Sep 12, 10:13am -

HagaZ!ne

 • TodaysArt #14 van Spuiplein naar havengebied Scheveningen
  TodaysArt 2014 verhuisde van centrum Den Haag naar Scheveningen Haven gebied Zuiderstrand(theater),de Vloek en Surfdorp F.A.S.T. Norfolk Playground werd Container Village waar muziekmakers elkaar in Session Views ontmoetten. De gedachte Workshop Re…
  - 1 day ago, 29 Sep 14, 6:49am -
 • Er druppelt water in de Veenkade …
  Vrijdagochtend 26 09 2014, kwart over elf was de officiële inwatering van de Veenkade. Een ooggetuigenverslag van Jan Keuls in puur Haags. En, was het nog wat meneer Keuls? Elke dag kijkt deze trouwe bezoeker naar de bouwwerkzaamheden aan de Veenkad…
  - 3 days ago, 26 Sep 14, 11:40pm -
 • Zuiderstrandtheater explodeert …
  Gigantische explosies schrikken de vroege donderdagavond het westen van Den Haag op. Juist in deze onrustige tijden zijn wij op het ergste voorbereid, maar niets is minder nodig. TodaysArt, altijd in voor een geintje, kiest dit keer voor het schrikef…
  - 5 days ago, 25 Sep 14, 5:19pm -
 • Benefietconcert in Elandkerk voor behoud ‘Oranjehotel’ Scheveningen
  Het Oranjehotel was in de Tweede Wereldoorlog een Duitse gevangenis waar Nederlanders die zich, op wat voor manier ook, tegen de Duitsers verzetten, werden opgesloten voor verhoor en berechting. Voor de meeste gevangenen was het verblijf niet langdur…
  - 5 days ago, 25 Sep 14, 9:23am -
 • Trap hier niet in!
  Heeft u ook al de nieuwe ING-bankpas met WiFi NFC in huis? Criminelen worden steeds brutaler. Ze volgen een cursus bloggen en slagen daarin uitstekend. Wie twijfelt er nog aan zo’n kleurrijke uitnodiging van de ING-bank om het nieuwe betalen te act…
  - 9 days ago, 21 Sep 14, 11:44am -
 • Keuze genoeg …
  … dat zou je zo zeggen …Gearchiveerd onder:natuur en milieu, normen en waarden, opinie, raaR, stadsflitsen, strandflitsen, verrommeling Tagged: meeuwen, milieu, restafval, strandgasten, strandschoonmakers, vervuiling, zuiderstrand
  - 13 days ago, 17 Sep 14, 6:55am -
 • Perron Lijn 11 begon er net zo gezellig uit te zien …
  Stroomcontainers … Zal ik het ooit begrijpen? Staat hier nu een nieuwe stroomcontainer die naar beneden verplaatst moet worden? Maar het perron met de houten banken begon er net zo gezellig uit te zien. Staat hier nu een nieuwe stroomcontainer die…
  - 17 days ago, 13 Sep 14, 7:30am -
 • IKEA gidsen overspoelen de wereld …
  Perfect hoe IKEA zijn nieuwe catalogus promoot via het internet.  Op een wijze die ‘the Late Steve Jobs’ niet zou misstaan wordt het honderden pagina’s dikke kleurendrukwerk op het internet aangeprezen. Maar het zou de Zweedse meubelgigant sie…
  - 21 days ago, 9 Sep 14, 11:28am -

Is het strandweer in Scheveningen ?

Webcam strandpaviljoen Zeezicht

Hier hoort de webcam te staan. Heeft u JavaScript en Flash aanstaan?

Kerken info

 • Celebrating the new cart with a 24h offer: Buy 1, Get 1 FREE!
  In case you haven’t noticed, Templatic.com now sports a shiny cart that allows you to checkout with more than one product at a time. To celebrate this we’re organizing a short 24 hour offer. Starting today and ending tomorrow you can get a bonus…
  - 1 day ago, 29 Sep 14, 9:42am -
 • Introducing SpotFinder, a Directory child theme built to utilize modern screen sizes; inspired by Airbnb
  Ever since the original GeoPlaces and then Directory theme was released, the industry has adapted the trend set by templatic for listings kind of themes. Map at the top, listings at the bottom. It was great back then in 2011 when wide, big screens we…
  - 33 days ago, 28 Aug 14, 2:00pm -
 • Independence Day deal: Buy 1 add-on, get another one for free!
  Today is India’s Independence Day so we wanted to celebrate it with you guys. Over the last few months we’ve released a number of new add-ons so it’s fitting to have this deal be all about them. For every Directory add-on purchase you get anoth…
  - 46 days ago, 15 Aug 14, 10:01am -
 • Two new payment gateways available: Dwolla and PayPal EC
  Over the last couple of months we’ve released a number of new add-ons for Directory, but it’s been a while since we announced new payment gateways. Dwolla and PayPal Express Checkout are the latest additions! After enabling these add-ons your vis…
  - 48 days ago, 13 Aug 14, 9:53pm -
 • What is the best way to customize Directory?
  With more and more people customizing Directory I figured it was time to create a proper article which outlines the best way to tweak CSS and PHP in Directory. My initial plan was to release it as a blog post, but the size of the article got out of h…
  - 52 days ago, 9 Aug 14, 2:58pm -
 • Real Estate add-on released. Makes Directory theme even more powerful
  Last week we published a blog post which outlined plans to retire the newly released Real Estate Directory theme and instead provide a Directory add-on with the same functionality. Well, we didn’t want to keep you waiting for too long… the Real E…
  - 54 days ago, 7 Aug 14, 1:03pm -
 • RE Directory theme to be converted as Real Estate add-on
  Soon after Real Estate Directory theme was released in July some of the customers provided constructive feedback and mentioned the added confusion and complexity it would bring in for customers to maintain separate parent themes and at the same time,…
  - 60 days ago, 1 Aug 14, 2:49pm -
 • Reviews Manager and Listing Badges add-ons released! Also, tips to enable infinite scrolling in Directory.
  The 1.1.8 Directory update we released on Tuesday contained a bit more than “just” RTL language compatibility. In that update we also provided compatibility with the Infinite Scroll plugin. The plugin is totally free and can be downloaded from th…
  - 61 days ago, 31 Jul 14, 12:13pm -
 • Directory update 1.1.8 with RTL support is available now
  With Real Estate Directory (released about two weeks ago) we introduced our first theme with RTL compatibility. In other words, for the first time ever you can easily use languages like Arabic or Hebrew inside a Templatic theme. With this latest upda…
  - 63 days ago, 29 Jul 14, 12:00pm -
 • Listing Statistics and Proximity Search add-ons released!
  After the free User Filters for MailPoet plugin published earlier today we are continuing with add-on releases. In this blog post we’ll be talking about the all-new Proximity Search and Listing Statistics plugins. Provide statistics to listing owne…
  - 68 days ago, 24 Jul 14, 10:42am -

Den Haag ten kijk

 • Hagenaar wordt MOE van stichtingen zoals Kessler
  Haagse Kessler Stichting hekelt MOE-landerverbodDEN HAAG - De Haagse Kessler Stichting vindt dat iedereen, ook Oost en Midden Europeanen, toegaan moeten blijven houden tot de nachtopvang. De VVD in Den Haag pleitte eerder deze week voor een strenger
  - , 5 Jan 12, 4:46pm -
 • Jaarwisselingen 2007-2012 uitgebrande auto's en aanhoudingen
    2007/ 2008Autobranden en aanhoudingen  2008/2009Autobranden en aanhoudingen  2009/2010Autobranden en aanhoudingen  2010/11Autobranden en aanhoudingen  2011/12Autobranden en aanhoudingen
  - , 1 Jan 12, 4:21pm -
 • Haagse SP heeft geen inzicht in Haags parkeergeld-graai-beleid
  De Haagse SP heeft tijdens de gemeenteraadsvergadering van 22 december gepleit om de Volautomatische autoberging (VAB) niet aan te leggen op de Noordwal-Veenkade. SP-fractievoorzitter Ingrid Gyömörei: “Het is te bizar voor woorden dat
  - , 25 Dec 11, 4:47pm -
 • Haagse PVV snapt weinig van vrijwilligers
  De gemeente Den Haag moet het aantrekkelijker maken voor Hagenaars om vrijwilligerswerk te doen. Dat vindt de Haagse PVV-fractie. De partij wil dat de gemeente onderzoekt of er extra voorzieningen kunnen komen voor vrijwilligers, zoals uitbreiding va
  - , 24 Dec 11, 5:44pm -
 • Roemer publiekslieveling politiek jaar 2011
   Roemer publiekslieveling politiek jaar 2011 Meer....
  - , 19 Dec 11, 8:59pm -
 • 2e kamer wil graaiende waterschappen opheffen. Hopelijk Delfland als eerste
  Delfland is duurste HoogheemraadschapDELFT - De waterschapslasten voor huiseigenaren van het Hoogheemraadschap Delfland behoren volgend jaar tot de hoogste van Nederland. Volgens de Vereniging Eigen Huis schroeft Delfland voor het derde achtereenvolg
  - , 12 Dec 11, 5:51pm -
 • Haagse politie-enquête over uw (on)veiligheidsgevoel in de wijk
  Politie vraagt mening Haagse burgers over (on)veiligheidsgevoel in de wijk.En doet u vooral aangifte. Geachte (kuch) redactie van Den Haag Te Kijk, Op het gebied van veiligheid is er de afgelopen jaren behoorlijk wat bereikt in Den Haag. Maar ho
  - , 25 Nov 11, 10:27pm -
 • Aantal overvallen Regentes-Valkenbos onrustbarend
   19 novemberPolitieman gewond bij aanhouding overvaller De politie achtervolgde een man die een tabakswinkel aan het Copernicusplein had overvallen.  17 novemberBij een overval op een rotiwinkel in het Haagse Valkenboskwartier is donderdaga
  - , 19 Nov 11, 10:55pm -
 • Verzwegen terreur Delftselaan
  Toch vreemd dat je dat in een niét Haagse krant moet lezen.Zitten ze hier te slapen of mogen we het gewoon niet weten?Bewoners Haagse Schilderswijk: We horen en zien niets, we zwijgen Vijf Marokkaanse jongens hangen voor een portiek nabij de D
  - , 17 Nov 11, 10:23pm -
 • Nieuwsmedia schermen onterecht met auteursrechten
  Auteursrechten die er helemaal niet blijken te zijn.Op het eerste gezicht lijkt het Auteursrecht prima geregeld te zijn en beroept menigeen zich daarop.Gemakshalve wordt elke keer § 6 vergeten die hun hele verhaal de status van toiletp
  - , 14 Nov 11, 9:06pm -
 • Haags D66 wil tweetalige info op bezienswaardige gebouwen
   D66Haagse informatiebordjes bezienswaardige gebouwen tweetalig   PvdA Labourparty  Oldest monuments En verzint u zelf maar maar iets voor de overige gebouwen. CastaliaBijnaam: De Twee Tieten, De tieten van Borst  De Br
  - , 9 Nov 11, 8:15pm -
 • Den Haag bestiert huishoudboekje slecht
    We hebben slechts 1.400 miljoen in de spaarpot waar we elk jaar weer 100 miljoen aan toevoegen. Als je het wat krapper hebt, dan kan je er dus ook voor kiezen om 80 miljoen in die spaarpot te stoppen en van die resterende 20 miljoen die 2
  - , 30 Oct 11, 11:33pm -

Vacatures

HaagsPopPodium

 • Programma Westerpop bekend
  Het festival Westerpop in Delft heeft vandaag de volledige line-up bekend gemaakt.Ook Jah6, Go Back To The Zoo, Johnny Gallagher & The Boxtie Band, Kaizers Orchestra, The Subs, C4030, Fexet, The Strange en Roufaida & Pluck treden op tijdens de komend…
  - , 13 Jun 11, 5:10pm -
 • TIJDSCHEMA: Vlietpop
  Komende zaterdag 18 juni is de 27e editie van het gratis festival Vlietpop in het Zijdepark in Leidschendam.Op het festival wordt o.a. opgetreden door Kraak & Smaak, Dazzled Kid, Splendid en Kern Koppen. Vlietpop wordt dit jaar op vrijdag 17 juni voo…
  - , 13 Jun 11, 12:35pm -
 • Documentaire over 25 jaar De Pater
  In verband met het 25-jarig bestaan van café De Pater is een minidocumentaire gemaakt door de Haagse journaliste Therese M. Flemminks.De film is komende zondag 26 juni voor het eerst te zien als opening van de jubileumweek in het café aan het Achte…
  - , 13 Jun 11, 12:30pm -
 • DJ Chuckie wint TMF Award
  De Haagse DJ Chuckie heeft gisteren in Amsterdam opnieuw een TMF Award gewonnen.Chuckie (echte naam Clyde Sergio Narain) won in 2009 ook al een TMF Award. Dit jaar versloeg hij Afrojack, Armin van Buuren en Tiësto in de categorie Dance.De Haagse zan…
  - , 13 Jun 11, 12:15pm -
 • Duf wint voorrondes Schollenpop
  De jonge Haagse bluesband Duf heeft de voorrondes van het festival Schollenpop gewonnen.In café De Schol versloeg de band gisteren de andere finalisten Crosspoint en Fat Cat Heart Attack.Voor de contest hadden in totaal zeventig acts zich aangemeld.…
  - , 12 Jun 11, 9:45am -
 • Finalisten voorrondes Local Rock Festival bekend
  De groepen No Comment, Hessa en The Crossover staan in de finale van de voorrondes voor het nieuwe Local Rock Festival.Op vrijdag 17 juni spelen de drie acts in café Lokaal Vredebreuk. De winnaar mag optreden op het nieuwe Local Rock Festival op zat…
  - , 11 Jun 11, 2:40pm -
 • UPDATE: Finalisten Jan Pet Bluesbokaal bekend
  Na tien voorrondes op verschillende lokaties in Den Haag zijn de finalisten van de Jan Pet Bluesbokaal bekend.In de finale staan The Bootleg Bluesband, Bas Paardekooper & The Blue Crew en Lino & Friends.In totaal konden aan de tien voorrondes dertig…
  - , 11 Jun 11, 2:00pm -
 • UPDATE: Royal Beach Concert definitief weg uit Den Haag
  Er komt definitief geen Royal Beach Concert op het strand van Scheveningen of het Malieveld in Den Haag.Op de website van De Telegraaf staat vandaag te lezen dat er wel een festival onder de naam Royal Beach Concert komt in Almere op 21 augustus. Bry…
  - , 11 Jun 11, 12:00pm -
 • Heather Nova op Crossing Border
  Het Crossing Border Festival, Festival, dat van 15 tot en met 19 november plaatsvindt in Den Haag, heeft een aantal nieuwe namen bekendgemaakt voor de komende editie van het festival.Op vrijdag 18 november komt o.a. Heather Nova naar Den Haag. Onlamg…
  - , 10 Jun 11, 12:25pm -
 • Bagga Bownz op Plein Open
  Ook Bagga Bownz treedt op zaterdag 23 juli op tijdens het festival Plein Open op het Spuiplein in Den Haag..Eerder werd al bekend dat er dit jaar tijdens het gratis popfestival ook concerten zullen zijn van Buoy Royale, Burma Shave, Clipslice, Duf, G…
  - , 9 Jun 11, 11:15pm -

Den Haag.org

 • vrijplaats De Vloek at TodaysArt
  During this year’s TodaysArt festival, autonomous social centre de Vloek invites visitors for a night of art and underground music on Friday the 26th of September. Programme: Performance: Fire Performance by Arjan van Drunen between 19:00 and 21:00…
  - 5 days ago, 25 Sep 14, 12:26pm -
 • Uniek karakter Roggeveenstraat dient behouden te blijven
  Peter Bos: “Sloop van beschermd stadsgezicht en stadstuin onaanvaardbaar” De Haagse Stadspartij (HSP) heeft het College van B&W vragen gesteld over de sloopplannen voor 52 sociale woningen in de Roggeveenstraat. De bewoners hebben een unieke biol…
  - 8 days ago, 22 Sep 14, 4:05pm -
 • zondag 21 september, GELE TRAM/BUITENLIJNDAG HTM
  De Gele Tram/Buitenlijndag – zondag 21 september Aanstaande zondag 21 september organiseren de Tramweg Stichting afdeling Scheveningen en het Haags Openbaar Vervoer Museum de ,,Buitenlijndag”: deze dag staat in het teken van de intercommunale (d.…
  - 10 days ago, 20 Sep 14, 11:24am -
 • HOOGTIJ #38 vrijdag 26 september 2014
  De culturele Haagse rondgang langs galeries, kunstenaars-initiatieven en culturele instellingen komt eraan! 22 instellingen doen mee en de toegang is overal gratis. Soep Om in de stemming te komen staat er vanaf 18.00 uur soep voor je klaar bij het G…
  - 12 days ago, 18 Sep 14, 6:55am -
 • Burgervader Jozias van Aartsen in de Schilderswijk
  Originally posted on Haagspraak:Het jaarlijkse Schilderswijkfestival op zondag 14 september werd georganiseerd door jonge ondernemers en studenten van het Stagehuis Schilderswijk. De wijk was veelvuldig in het nieuws na demonstraties van IS-aanhanger…
  - 15 days ago, 15 Sep 14, 11:11am -
 • Vandaag open dag en gisteren duizend mensen op manifestatie voor behoud van De Vloek
  Vandaag (7-9-2014) is er vanaf 14:00 een open dag in De Vloek. Zo kan iedereen komen kijken wat voor projecten er allemaal zijn in de vrijplaats. Voorafgaand aan de open dag zullen politieke partijen, waaronder D66 en de PvdA, worden rondgeleid door…
  - 23 days ago, 7 Sep 14, 12:30am -

Party Mania

 • ANIHILATED (UK) en INFANTRY (NL) Live in MUSICON
  Op vrijdag 10 oktober organiseert Musicon een heerlijk avondje thrashmetal van de bovenste plank. Headliner is het legendarische ANIHILATED uit het Verenigd Koninkrijk en als support zal het Zaanse INFANTRY het podium beklimmen. De avond is mede moge…
  - 5 days ago, 25 Sep 14, 2:34pm -
 • Programma TodaysArt Festival 2014 compleet
  Het TodaysArt Festival, dat dit jaar haar tienjarige jubileum viert van 25 t/m 28 september, maakt vandaag het complete programma bekend. Het jaarlijkse festival voor hedendaagse kunst, muziek en e-cultuur vindt dit jaar voor het eerst plaats in Sche…
  - 7 days ago, 23 Sep 14, 2:24pm -
 • Connected - Our First Connection
  Met een eigen label en een maandelijks terugkerende technoshow op Q-dance radio, wordt het nu tijd voor het allereerste en enige echte technofeest van Connected. Met een fris, nieuw concept op technogebied, waarbij alles draait om de vette technosoun…
  - 11 days ago, 19 Sep 14, 8:07am -
 • BOMVOL PROGRAMMA OP EERSTE EDITIE ONE FESTIVAL
  Op zaterdag 20 september is er op en rondom de Grote Markt in Den Haag de hele dag, tussen 14:00 en 04:00 uur, van alles te doen tijdens het gloednieuwe ONE Festival. Met muzikale optredens op het buitenpodium van KUENTA i TAMBU (KiT), TIM AKKERMAN,…
  - 12 days ago, 18 Sep 14, 9:40am -
 • Kyteman Orchestra op Haagse State-X New Forms festival
  12 & 13 december 2014: festival voor avant-garde rock, cutting edge electronics en nu-art Op vrijdag 12 en zaterdag 13 december 2014 vindt de elfde editie van het State-X New Forms festival plaats in en rond het Haagse Paard van Troje. Het internat…
  - 14 days ago, 16 Sep 14, 1:43pm -
 • Geluid van Loosduinen in Den Haag trekt meer bezoekers
  Het Geluid van Loosduinen festival werd afgelopen zaterdag 13 september bezocht door ruim vierduizend bezoekers. Dat is meer dan twee keer zo veel als de eerste editie. Op een zonovergoten Loosduinse Hoofdplein konden de vele bezoekers genieten van…
  - 15 days ago, 15 Sep 14, 7:16am -
 • Musicon Upstage All Stars Timetable
  Komende vrijdag 19 september zijn in Musicon tien bands te bewonderen die eerder bij hun deelname aan Musicon Upstage als fenomenaal werden beschouwd. Musicon Upstage All Stars begint om 15:00 uur, en is gratis toegankelijk. De afgelopen twee jaar v…
  - 16 days ago, 14 Sep 14, 6:54am -
 • Rewire presenteert nieuwe acts en festivallocaties
  Lee Gamble, Noveller e.a. toegevoegd aan programma 11 september 2014, Den Haag - Op 7 en 8 november vindt de vierde editie van Rewire Festival plaats in Den Haag. Dit jaar maakt het festival gebruik van een aantal nieuwe locaties: Electriciteitsfabr…
  - 18 days ago, 12 Sep 14, 7:26am -
 • 90's Only! 11 oktober 2014 Club Westwood
  Veel mensen weten inmiddels al dat het jaarlijks terugkerende 90's Only! er weer aankomt. Weken van tevoren wordt er van alles geregeld om in het weekend van 11 oktober vrij zijn van werk, kinderen, familiebezoekjes en andere verplichtingen. Waarom?…
  - 20 days ago, 10 Sep 14, 8:30am -
 • AANSTAANDE ZATERDAG: HET GELUID VAN LOOSDUINEN!
  Op zaterdag 13 september 2014 vindt de tweede editie plaats van het gratis toegankelijke muziek- en cultuurfestival Het Geluid van Loosduinen. Op het programma staan een flink aantal landelijk bekende acts naast acts uit de regio. Het festival zal wo…
  - 22 days ago, 8 Sep 14, 3:03pm -

Nieuws.nl

Party Agenda

 • State X New Forms Festival
  Op 12 en 13 december 2014 vindt de elfde editie van het State-X New Forms festival o.a. plaats in Haagse Paard van Troje en het Korzotheater. Het internationaal georiënteerde festival schetst met vele tientallen acts een beeld van het brede aanbod o…
  - 74 days ago, 13 Dec 14, 6:00pm -
 • State X New Forms Festival
  Op 12 en 13 december 2014 vindt de elfde editie van het State-X New Forms festival o.a. plaats in Haagse Paard van Troje en het Korzotheater. Het internationaal georiënteerde festival schetst met vele tientallen acts een beeld van het brede aanbod o…
  - 73 days ago, 12 Dec 14, 6:00pm -
 • Caribbean Matinee
  Caribbean Matinee met live optreden en DJ Entree, voorverkoop €10,- en aan de deur tot 18.00 uur. Na 18.00 uur €15,- Info en voorverkoop 06-47470289
  - 61 days ago, 30 Nov 14, 5:00pm -
 • Roy’s ladiesnight
  ( nadere info volgt)
  - 60 days ago, 29 Nov 14, 8:00pm -
 • Winter Edition Whoosah
  Na een bizar verlopen zomer met het onbegrijpelijke besluit van de gemeente om de Whoosah te sluiten. Gaan wij in de winter gewoon door om onze trouwe fans te bieden wat zij van ons gewend zijn: internationale artiesten, dikke locatie, goed geluid en…
  - 60 days ago, 29 Nov 14, 8:00pm -
 • CONNECTED -- Our first Connection
  Met een eigen label en een maandelijks terugkerende technoshow op Q-dance radio, wordt het nu tijd voor hun allereerste technofeest van Connected. Met een fris, nieuw concept op technogebied, waarbij alles draait om de vette techno, talentvolle en ge…
  - 59 days ago, 28 Nov 14, 10:00pm -
 • Jazz
  Jazz
  - 54 days ago, 23 Nov 14, 3:00pm -
 • Royal Conservatory & Codarts Big Band
  Ook dit seizoen zijn ze weer te zien in Theater Dakota: de Royal Conservatory & Codarts Big Band. Dit keer hebben zij de Amerikaanse saxofonist David Liebman uitgenodigd met wie zij het uiterst sfeervolle Sketches of Spain van Miles Davis en Gil Evan…
  - 53 days ago, 22 Nov 14, 7:15pm -
 • The Crave
  Na een onwerkelijke dag die The Crave Fest heet, keert The Crave terug op zaterdag 15 november. Wordt vervolgd... Tickets Early bird - 8,- (UITVERKOCHT) De reguliere kaartverkoop start woensdag 11.09.14. The Crave is onderdeel van District25: voo…
  - 46 days ago, 15 Nov 14, 10:00pm -
 • MARATHON REUNIE 'the 2nd Edition'
  Na het geweldige succes van de MARATHON REUNIE begin van het jaar is de vraag naar een vervolg, zeker door iedereen die het gemist heeft, groot! Daarom hebben we na veler verzoek besloten om eerder dan na een jaar nog een editie te doen! Hij komt er…
  - 46 days ago, 15 Nov 14, 9:00pm -
 • Musemix, singer Songwriters
  Concert van David Olney & Sergio Webb Kaarten reserveren via: concertreeks@musemix.com
  - 44 days ago, 13 Nov 14, 6:45pm -
 • Jazz
  Jazz
  - 40 days ago, 9 Nov 14, 3:00pm -
 • Dutch & European Stoner Rock presents
  Dutch & European Stoner Rock is een organisatie die zich als doel stelt om een vernieuwde waardering voor de beste stonerrock onder de mensen te krijgen. Met twee internationale grootheden (Kal-El uit Noorwegen, en het Poolse Sunnata) en één psyche…
  - 39 days ago, 8 Nov 14, 8:00pm -
 • Rewire Festival
  Op 7 en 8 november vindt de vierde editie van Rewire Festival plaats in Den Haag. Dit jaar maakt het festival gebruik van een aantal nieuwe locaties: Electriciteitsfabriek, Grote Kerk en de Barthkapel. Het Paard van Troje, Studio Loos, Zaal 3 en Prin…
  - 39 days ago, 8 Nov 14, 8:00pm -
 • Rewire Festival
  Op 7 en 8 november vindt de vierde editie van Rewire Festival plaats in Den Haag. Dit jaar maakt het festival gebruik van een aantal nieuwe locaties: Electriciteitsfabriek, Grote Kerk en de Barthkapel. Het Paard van Troje, Studio Loos, Zaal 3 en Prin…
  - 38 days ago, 7 Nov 14, 8:00pm -
 • Dr. Bernard & his Swinging Orchestra
  Het orkest voor de Lindy-Hoppers!! (En natuurlijk andere dans liefhebbers)
  - 38 days ago, 7 Nov 14, 7:15pm -
 • Salsadansen
  Sinds jaar en dag de leukste dansavond van Den Haag: met een mix van Salsa, Merengue, Reggaetón, Zouk en Bachata en meer, zorgt dj en dansleraar Lucio Kops van dansschool Bailes Latinos, voor een warme Caribische sfeer die u en uw danspartners tot d…
  - 37 days ago, 6 Nov 14, 8:00pm -
 • Concert in het Donker
  Een unieke en intense muzikale beleving die geheel in het donker plaatsvindt! Met Rembrandt Frerichs (piano), Tony Overwater (contrabas) en Vinsent Planjer (drums). Dit voorjaar verscheen hun nieuwste cd “A Long Story Short.” Entree: €14,- /…
  - 37 days ago, 6 Nov 14, 7:15pm -
 • Blues/rock-jamsessie
  De sessie is open: er worden veelal covers gespeeld, maar af en toe ook gewoon lekker gejamd. Het is een goede gelegenheid om nieuwe muzikanten te leren kennen; er zijn zo al talloze bands ontstaan op het podium.
  - 36 days ago, 5 Nov 14, 8:00pm -
 • Musicon Upstage 28
  Musicon Upstage is een bandwedstrijd voor beginnende bands. Elke eerste dinsdag van de maand laten vijf bands twintig minuten lang horen wat ze kunnen aan het publiek en de programmeurs van Musicon. Eén van de bands krijgt, op basis van publieksstem…
  - 33 days ago, 2 Nov 14, 7:00pm -
 • Caribbean Matinee
  Caribbean Matinee met live optreden en DJ Entree, voorverkoop €10,- en aan de deur tot 18.00 uur. Na 18.00 uur €15,- Info en voorverkoop 06-47470289
  - 33 days ago, 2 Nov 14, 3:00pm -
 • Metalcon
  Hét metalfestival van Den Haag. Check www.metalcon.org voor de laatste updates. Deze avond is mede mogelijk gemaakt door Bazart Den Haag.
  - 32 days ago, 1 Nov 14, 12:00pm -
 • Thank God it's Friday
  Een echt danscafé in Cubaanse stijl waar je terecht kan voor goed geprijsd eten, heerlijke cocktails (workshops), een zonovergoten terras, gasten uit alle windstreken en uiteraard een dansje onder begeleiding van swingende muziek. Genre: House, cla…
  - 32 days ago, 31 Oct 14, 10:30pm -
 • SOCA VS DANCEHALL XXL - HALLOWEEN EDITION
  Geen informatie beschikbaar
  - 31 days ago, 31 Oct 14, 10:00pm -
 • Spicy
  Spicy is een avond met de mooiste paaldans en striptease acts en met muziek stijlen varierend van Top 40, R&B, Dance Hall, Latin en House. Spicy staat voor een pittig avondje uit met erotische spanning en gezelligheid wat zeker een bezoekje waard i…
  - 31 days ago, 31 Oct 14, 10:00pm -
 • Friday
  Danzig, het gezelligste danscafé van Den Haag. Gezellig uitgaan vlakbij het Plein. Ieder weekend is het feest bij Danzig in Den Haag. Je bent van harte welkom in het gezelligste danscafé van Den Haag om daar met vele anderen de optimale start van j…
  - 31 days ago, 31 Oct 14, 10:00pm -
 • PIP Halloween African Voodoo
  Raap wat geiten bij elkaar en staar in het gitzwarte residu van vers gebrande koffie, kraak de poten van een pas gedode haan terwijl het vuur knettert in achtergrond. Kras de ogen uit van een porseleinen pop en giet wat rattenbloed over je kleine bro…
  - 31 days ago, 31 Oct 14, 9:00pm -
 • JACK FRIDAY
  Jack Daniel beloonde zijn werknemers iedere laatste vrijdag van de maand altijd een beetje extra. En om dat concept weer nieuw leven in te blazen, organiseert Jack Daniel's nu samen met Musicon iedere laatste vrijdag van de maand: JACK FRIDAY. Beste…
  - 31 days ago, 31 Oct 14, 8:00pm -
 • PAARDCAFÉ
  MONSUN & STEED STEED Traditionele Britpop van Nederlandse bodem. De eerste namen die opkomen bij het luisteren naar STEED zijn The Jam, The Clash maar ook Blur en Franz Ferdinand. STEED weet deze invloeden te vatten in een sterke eigen sound. En dat…
  - 31 days ago, 31 Oct 14, 8:00pm -
 • THE HAGUE SLEAZENIGHT
  Deze avond staat in het teken van goor rocken: de Hofstadse sleaze rockscene is goed vertegenwoordigd met de bands Mutt Dog County en THE3rdDMAN. Daarnaast komt ook Black-Bone zich deze avond bewijzen als solide krachtpatser binnen de Nederlandse roc…
  - 31 days ago, 31 Oct 14, 5:30pm -
 • Daghap
  DAGHAP is een concept van Kinderen van Den Haag. Iedere week het lekkerste muzikale menu in Club Seven, Den Haag! Fresh fresh fresh! DJ’s Kinderen Van Den Haag DJ Team en verschillende artiesten
  - 31 days ago, 30 Oct 14, 10:30pm -
 • WarenHaus
  WarenHaus biedt een garantie voor credible en dansbare mixes. Met Boilerroom als ultieme inspiratie en een samenwerking tussen Poppodium SuperMarkt, Heroic, House-duo Ducked Ape en Turntablist Dj Friss, kan deze avond niet mislukken.
  - 30 days ago, 30 Oct 14, 10:00pm -
 • Night Clubbin
  Voor iedereen die op een relaxte manier het weekend binnen wil stappen is de donderdag avond in Club Live the place 2 be! Night Clubbin' is een avond vol spanning en erotiek waarbij de danseressen meer aandacht voor u hebben. DJ Upgrayed zal voor de…
  - 30 days ago, 30 Oct 14, 10:00pm -
 • THURST! Halloween Edition
  THURST_Halloween CREEPERS Editie. kaarten voor studenten@ ACKU. Na de succesvolle THURST oh oh intro editie komen wij binnenkort met de THURST_Halloween CREEPERS editie! Maak je klaar voor dode bruiden, Freddy Kruegers, zombies en sexy vampieren…
  - 30 days ago, 30 Oct 14, 10:00pm -
 • WOHNZIMMER
  Ben je het DJ-en in je slaapkamer ontgroeid? Dan wordt het tijd om de stap naar Wohnzimmer te maken! PaardCafé presents: WOHNZIMMER. Iedere donderdagavond vanaf 23:30 kun jij terecht om te draaien op je eigen feest. Pop, Rock, R&B, Techno, World, D…
  - 30 days ago, 30 Oct 14, 10:00pm -
 • Students Night
  Het weekend gaat weer beginnen!! Alle studenten zijn welkom om er een feest van te gaan maken. Zorg dat je er vroeg bij bent want deze donderdag gaan de sirenes vroeg draaien.
  - 30 days ago, 30 Oct 14, 9:00pm -
 • Salsadansen
  Sinds jaar en dag de leukste dansavond van Den Haag: met een mix van Salsa, Merengue, Reggaetón, Zouk en Bachata en meer, zorgt dj en dansleraar Lucio Kops van dansschool Bailes Latinos, voor een warme Caribische sfeer die u en uw danspartners tot d…
  - 30 days ago, 30 Oct 14, 8:00pm -
 • DI-RECT
  Na maanden als kluizenaars in de studio geleefd te hebben is DI-RECT komend seizoen weer volop aanwezig op de festivals. En wat is mooier dan het seizoen af te sluiten met een clubtour langs de grote zalen van Nederland? Gloednieuwe cd In April 201…
  - 30 days ago, 30 Oct 14, 6:30pm -
 • VODKA WOENSDAG
  Uiteindelijk is de dag weer aangebroken, Vodka Woensdag in het Paardcafé. Zoals iedere vierde woensdag van de maand, een Vodka Woensdag in het Paardcafé! Deze dag staat garant voor Vodka's voor Russische prijzen en denderende balkan beats, Cumbia…
  - 29 days ago, 29 Oct 14, 10:00pm -
 • Salsa Dansen
  Het tot Grand Café omgebouwde zeventiende-eeuwse pand van de Boterwaag, nodigt mensen uit om lekker te eten, te drinken en veel plezier te hebben. Met negen biertjes op de tap en een groot aantal uit de fles is de Boterwaag ook één van de grotere…
  - 29 days ago, 29 Oct 14, 9:00pm -
 • Blues/rock-jamsessie
  De sessie is open: er worden veelal covers gespeeld, maar af en toe ook gewoon lekker gejamd. Het is een goede gelegenheid om nieuwe muzikanten te leren kennen; er zijn zo al talloze bands ontstaan op het podium.
  - 29 days ago, 29 Oct 14, 8:00pm -
 • Musemix, singer Songwriters
  Concert van Walt Wilkins & the Mysiqueros
  - 29 days ago, 29 Oct 14, 7:30pm -
 • PAARDCAFÉ
  HAAGSE COMEDY NIGHT
  - 29 days ago, 29 Oct 14, 7:00pm -
 • Havana Latino/Bachata
  Iedere zondag klinken in Havana vanaf 21.00 tot 01.00 (feestdagen 02.00 uur) Zuid-Amerikaanse klanken. De 1ste en 3de zondag van de maand is Bachata avond. De 2de en 4de zondag van de maand wordt er een combinatie van Salsa, Bachata, Merengue, Samba…
  - 26 days ago, 26 Oct 14, 8:00pm -
 • Disaster Crew
  Trail of the Damned kennen de meeste mensen onder hun oude naam Dyekte. Bekend van o.a. Metalcon en DALTON BANDFEST. Bang your f*cking heads! Deze avond is mede mogelijk gemaakt door Bazart Den Haag.
  - 26 days ago, 26 Oct 14, 8:00pm -
 • THE CRAZY ROCKERS
  The Crazy Rockers uit Den Haag is een van de weinige overgebleven bands uit de Indo rockperiode. Of misschien zelfs wel de enige. Samen met o.a. The Tielman Brothers waren zij de grondleggers van de Indische muziekstroming, Indo Rock, later door org…
  - 26 days ago, 26 Oct 14, 5:30pm -
 • THE ANALOGUES
  The Beatles namen ‘Magical Mystery Tour’ op in de tijd dat ze het optreden als groep al hadden opgegeven. Tot groot verdriet van veel Beatles-fans werden de nummers dan ook nooit live ten gehore gebracht. Bovendien waagden weinig tributebands zic…
  - 26 days ago, 26 Oct 14, 5:30pm -
 • Jazz met Denise Jannah
  Jazz met Denise Jannah & the West Coast Big Band
  - 26 days ago, 26 Oct 14, 3:00pm -
 • Havana Fiesta
  Een echt danscafé in Cubaanse stijl waar je terecht kan voor goed geprijsd eten, heerlijke cocktails (workshops), een zonovergoten terras, gasten uit alle windstreken en uiteraard een dansje onder begeleiding van swingende muziek. Genre: House, cla…
  - 25 days ago, 25 Oct 14, 9:30pm -
 • Sexy Saturday
  Zin in een avond vol spanning en erotiek? Kom dan voor jouw Sexy Saturday naar Club Live! Onze danseressen geven de mooiste paaldans en striptease acts! Wil je naar een hotter level? Kies dan eens voor een lapdance in de VIP room of op het podium!…
  - 25 days ago, 25 Oct 14, 9:00pm -
 • SaturdayZ
  Danzig, het gezelligste danscafé van Den Haag. Gezellig uitgaan vlakbij het Plein. Ieder weekend is het feest bij Danzig in Den Haag. Je bent van harte welkom in het gezelligste danscafé van Den Haag om daar met vele anderen de optimale start van j…
  - 25 days ago, 25 Oct 14, 8:00pm -
 • Club Night
  Elke zaterdag avond is het weer raak bij Danielz! Wij bieden niet alleen een gezellige sfeer maar ook de nieuwste hits variërend van house,techno, electro en latin! Zo maken we Scheveningen niet alleen in de zomer maar ook in de winter een bruisende…
  - 25 days ago, 25 Oct 14, 8:00pm -
 • DISCO CLASSICS PARTY “Gold Edition”
  Uitgaan in een Top Locatie, met een Ongedwongen Sfeer, Leuke Mensen en de Beste Muziek. Disco-Train presenteert bij ‘t Goude Hooft in Den Haag DE DISCO CLASSICS PARTY “Gold Edition” Stap op de Disco-Train voor dit spetterende discofeest dat ge…
  - 25 days ago, 25 Oct 14, 7:00pm -
 • Rob Rockstoel presenteert
  Rob Rockstoel haalt elke laatste zaterdag van de maand de beste metalbands uit binnen- en buitenland naar Musicons podium!
  - 25 days ago, 25 Oct 14, 7:00pm -
 • HAAGSE POPWEEK
  Ready to Play is de springplank voor bands en muzikanten. Er worden workshops bandcoaching gegeven, instrumentale- en zanglessen en aanvullende workshops als performance, fotoshoot, podiumgeluid en songwriting. Van tijd tot tijd worden er ook lessen…
  - 25 days ago, 25 Oct 14, 5:00pm -
 • FINALE HAAGSE POPWEEK
  De Haagse Pop Week staat weer voor de deur. Vanaf vrijdag 17 t/m zondag 26 oktober staat Den Haag volop in het teken van de Haagse popmuziek. Van een intiem akoestisch optreden in een kleine kroeg of bijzondere optredens op onverwachtse plekken, tot…
  - 25 days ago, 25 Oct 14, 4:30pm -
 • Thank God it's Friday
  Een echt danscafé in Cubaanse stijl waar je terecht kan voor goed geprijsd eten, heerlijke cocktails (workshops), een zonovergoten terras, gasten uit alle windstreken en uiteraard een dansje onder begeleiding van swingende muziek. Genre: House, cla…
  - 24 days ago, 24 Oct 14, 9:30pm -
 • AIGHT REWIND
  Hoog tijd voor weer eens een ouderwetse hiphop-avond bomvol met de muziek uit de Golden Age van de hiphop...de 90's. DJ's DBS, MistaSweet en Knowledge staan voor je klaar om alle klassiekers te draaien.
  - 24 days ago, 24 Oct 14, 9:00pm -
 • Friday
  Danzig, het gezelligste danscafé van Den Haag. Gezellig uitgaan vlakbij het Plein. Ieder weekend is het feest bij Danzig in Den Haag. Je bent van harte welkom in het gezelligste danscafé van Den Haag om daar met vele anderen de optimale start van j…
  - 24 days ago, 24 Oct 14, 9:00pm -
 • Spicy
  Spicy is een avond met de mooiste paaldans en striptease acts en met muziek stijlen varierend van Top 40, R&B, Dance Hall, Latin en House. Spicy staat voor een pittig avondje uit met erotische spanning en gezelligheid wat zeker een bezoekje waard i…
  - 24 days ago, 24 Oct 14, 9:00pm -
 • GOLDEN EXCLUSIVE NIGHTLIFE
  Na Amsterdam, Bloemendaal en Rotterdam voorzien te hebben van de welbekende gouden formule trekt Golden Exclusive Nightlife, kortweg Golden, op vrijdag 24 oktober naar Den Haag toe. Paard zal het decor zijn van dit feestje, waar vooral de dames mogen…
  - 24 days ago, 24 Oct 14, 9:00pm -
 • Eager & Janika
  Onze favoriete Eager én onze favoriete Janika!
  - 24 days ago, 24 Oct 14, 7:00pm -
 • HPC Café
  Haagse Pop Week: i.s.m. The Hague Heavy Metal Alliance Rosie The Pussy Lovers Rosie is opgericht eind jaren zeventig, door Arjen Thielsch. De vijf staan garant voor pure rock die bij het publiek een behoorlijke naam heeft gemaakt. Rosie is onder a…
  - 24 days ago, 24 Oct 14, 6:00pm -
 • KINGFISHER SKY
  De geschiedenis van de Nederlandse band Kingfisher Sky begint in 2001 wanneer drummer Ivar de Graaf de gothic metalband Within Temptation verlaat, die op dat moment op het punt van een grote internationale doorbraak staat... Band van contrasten: tus…
  - 24 days ago, 24 Oct 14, 5:00pm -
 • MOSS
  In februari bracht Moss haar vierde langspeler We Both Know The Rest Is Noise uit. Een spannende, avontuurlijke popplaat van een ongekende kwaliteit. En wie Moss ooit live zag weet dat dergelijke termen niet alleen op de albums van de heren van toepa…
  - 24 days ago, 24 Oct 14, 4:30pm -
 • Daghap
  DAGHAP is een concept van Kinderen van Den Haag. Iedere week het lekkerste muzikale menu in Club Seven, Den Haag! Fresh fresh fresh! DJ’s Kinderen Van Den Haag DJ Team en verschillende artiesten
  - 23 days ago, 23 Oct 14, 9:30pm -
 • WarenHaus
  WarenHaus biedt een garantie voor credible en dansbare mixes. Met Boilerroom als ultieme inspiratie en een samenwerking tussen Poppodium SuperMarkt, Heroic, House-duo Ducked Ape en Turntablist Dj Friss, kan deze avond niet mislukken.
  - 23 days ago, 23 Oct 14, 9:00pm -
 • Night Clubbin
  Voor iedereen die op een relaxte manier het weekend binnen wil stappen is de donderdag avond in Club Live the place 2 be! Night Clubbin' is een avond vol spanning en erotiek waarbij de danseressen meer aandacht voor u hebben. DJ Upgrayed zal voor de…
  - 23 days ago, 23 Oct 14, 9:00pm -
 • WOHNZIMMER
  Ben je het DJ-en in je slaapkamer ontgroeid? Dan wordt het tijd om de stap naar Wohnzimmer te maken! PaardCafé presents: WOHNZIMMER. Iedere donderdagavond vanaf 23:30 kun jij terecht om te draaien op je eigen feest. Pop, Rock, R&B, Techno, World, D…
  - 23 days ago, 23 Oct 14, 9:00pm -
 • Students Night
  Het weekend gaat weer beginnen!! Alle studenten zijn welkom om er een feest van te gaan maken. Zorg dat je er vroeg bij bent want deze donderdag gaan de sirenes vroeg draaien.
  - 23 days ago, 23 Oct 14, 8:00pm -
 • Salsadansen
  Sinds jaar en dag de leukste dansavond van Den Haag: met een mix van Salsa, Merengue, Reggaetón, Zouk en Bachata en meer, zorgt dj en dansleraar Lucio Kops van dansschool Bailes Latinos, voor een warme Caribische sfeer die u en uw danspartners tot d…
  - 23 days ago, 23 Oct 14, 7:00pm -
 • GERS PARDOEL & BAND

  - 23 days ago, 23 Oct 14, 5:00pm -
 • KREG VIESSELMAN & STEVE
  Kreg Viesselman (Minnesota) stapte in 1998 de contemporary folkmuziekscene binnen met zijn ‘Live at the Cellar Door’. Zijn muziek werd opgemerkt door gitarist/singer-songwriter Taj Mahal, die zwaar onder de indruk was en ervoor zorgde dat zijn na…
  - 23 days ago, 23 Oct 14, 4:30pm -
 • Salsa Dansen
  Het tot Grand Café omgebouwde zeventiende-eeuwse pand van de Boterwaag, nodigt mensen uit om lekker te eten, te drinken en veel plezier te hebben. Met negen biertjes op de tap en een groot aantal uit de fles is de Boterwaag ook één van de grotere…
  - 22 days ago, 22 Oct 14, 8:00pm -
 • Blues/rock-jamsessie
  De sessie is open: er worden veelal covers gespeeld, maar af en toe ook gewoon lekker gejamd. Het is een goede gelegenheid om nieuwe muzikanten te leren kennen; er zijn zo al talloze bands ontstaan op het podium.
  - 22 days ago, 22 Oct 14, 7:00pm -
 • Havana Latino/Bachata
  Iedere zondag klinken in Havana vanaf 21.00 tot 01.00 (feestdagen 02.00 uur) Zuid-Amerikaanse klanken. De 1ste en 3de zondag van de maand is Bachata avond. De 2de en 4de zondag van de maand wordt er een combinatie van Salsa, Bachata, Merengue, Samba…
  - 19 days ago, 19 Oct 14, 7:00pm -
 • HPC Café
  Haagse Pop Week: 25 jaar Holland Spoor Studios Bazzookas Livin’Blues Xperience The Hague Idiots Het ontstaan van de Bazzookas is het best te vergelijken met de ontdekking van het buskruit. De knal die dat met zich mee bracht, komt 
overeen met d…
  - 19 days ago, 19 Oct 14, 6:00pm -
 • LEE FIELDS & THE EXPRESSIONS
  Amerikaanse soul- en funklegende Lee Fields komt naar Nederland met zijn band The Expressions. Vergelijking met James Brown Dat er soms meer dan 40 jaar ervaring nodig is om roem en erkenning te krijgen, bewijst het verhaal van Lee Fields. Zijn uite…
  - 19 days ago, 19 Oct 14, 4:30pm -
 • Caribbean Comebackparty
  Caribbean Comebackparty ( door Gies & Morris) Met DJ Nacho Casper & life muziek door Bambi
  - 19 days ago, 19 Oct 14, 4:00pm -
 • Havana Fiesta
  Een echt danscafé in Cubaanse stijl waar je terecht kan voor goed geprijsd eten, heerlijke cocktails (workshops), een zonovergoten terras, gasten uit alle windstreken en uiteraard een dansje onder begeleiding van swingende muziek. Genre: House, cla…
  - 18 days ago, 18 Oct 14, 9:30pm -
 • MANJEFIEK XS
  Het was weer volle bak de laatste MANJEFIEK en daarom gaan we in oktober maar liefst 2 keer de deuren open gooien op zaterdagavond! De eerste is zaterdag 4 oktober! Dit gaat natuurlijk een beestachtige editie worden! De volgende is zaterdag 18 oktob…
  - 18 days ago, 18 Oct 14, 9:00pm -
 • Sexy Saturday
  Zin in een avond vol spanning en erotiek? Kom dan voor jouw Sexy Saturday naar Club Live! Onze danseressen geven de mooiste paaldans en striptease acts! Wil je naar een hotter level? Kies dan eens voor een lapdance in de VIP room of op het podium!…
  - 18 days ago, 18 Oct 14, 9:00pm -
 • SIXTIES SWING-IN
  Na het optreden van The Kik is er in de kleine zaal vanaf 22:30 weer een nieuwe editie van Sixties Swing-in. Ditmaal komt zelfs het DJ-team van The Kik hun favoriete sixtiesplaatjes voor je draaien. De jaren zestig: als je ze kunt herinneren dan heb…
  - 18 days ago, 18 Oct 14, 9:00pm -
 • Haagse Pop Ronde De Officiële Afterparty
  Zaterdag 18 oktober is het weer tijd voor de Haagse Pop Ronde 2014! Bands uit heel Nederland komen naar Den Haag om daar te laten zien dat zij DE band van 2014 zijn! De officiële After Party vindt plaats (natuurlijk) in Rootz, en belooft net zoals…
  - 18 days ago, 18 Oct 14, 9:00pm -
 • SaturdayZ
  Danzig, het gezelligste danscafé van Den Haag. Gezellig uitgaan vlakbij het Plein. Ieder weekend is het feest bij Danzig in Den Haag. Je bent van harte welkom in het gezelligste danscafé van Den Haag om daar met vele anderen de optimale start van j…
  - 18 days ago, 18 Oct 14, 8:00pm -
 • Club Night
  Elke zaterdag avond is het weer raak bij Danielz! Wij bieden niet alleen een gezellige sfeer maar ook de nieuwste hits variërend van house,techno, electro en latin! Zo maken we Scheveningen niet alleen in de zomer maar ook in de winter een bruisende…
  - 18 days ago, 18 Oct 14, 8:00pm -
 • HPC Café
  Haagse Pop Week: Ill Fittings Backgammon Ill Fittings is een Haagse indie rockband opgericht in het najaar van 2012. De band bestaat uit: zangeres en gitarist Tara Knoester, zanger en leadgitarist Yen Knoester, bassist Robin van der Harst en ook dru…
  - 18 days ago, 18 Oct 14, 6:00pm -
 • POPRONDE
  De Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode september tot en met november neerstrijkt in een dertigtal steden. Van poppodia tot aan cafés, van theaters tot aan platenzaken, de deelnemende bands en artiesten treden over…
  - 18 days ago, 18 Oct 14, 5:30pm -
 • THE KIK
  ''Luistert u nog mee, we waren op tv, een heel jaar lang.'' Het is de openingszin van The Kik op het nieuwe album '2'. De band stond vorig jaar inderdaad iedere week bij De Wereld Draait Door als huisband en vergrootte daarmee zijn populariteit aanzi…
  - 18 days ago, 18 Oct 14, 4:30pm -
 • PAARDCAFÉ
  De Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode september tot en met november neerstrijkt in een dertigtal steden. Van poppodia tot aan cafés, van theaters tot aan platenzaken, de deelnemende bands en artiesten treden over…
  - 18 days ago, 18 Oct 14, 4:30pm -
 • Thank God it's Friday
  Een echt danscafé in Cubaanse stijl waar je terecht kan voor goed geprijsd eten, heerlijke cocktails (workshops), een zonovergoten terras, gasten uit alle windstreken en uiteraard een dansje onder begeleiding van swingende muziek. Genre: House, cla…
  - 17 days ago, 17 Oct 14, 9:30pm -
 • Friday
  Danzig, het gezelligste danscafé van Den Haag. Gezellig uitgaan vlakbij het Plein. Ieder weekend is het feest bij Danzig in Den Haag. Je bent van harte welkom in het gezelligste danscafé van Den Haag om daar met vele anderen de optimale start van j…
  - 17 days ago, 17 Oct 14, 9:00pm -
 • ZER00'S HEROES
  Ze zijn al weer een paar jaar voorbij en zaten - zoals je tijdens 3FMs 00’s Requestweek elke keer weer kan horen - stampensvol hele goeie en lekker foute muziek. Gorillaz, Beyonce, de Jeugd van Tegenwoordig, Kings of Leon, Pink, Justin, Queens of…
  - 17 days ago, 17 Oct 14, 9:00pm -
 • Spicy
  Spicy is een avond met de mooiste paaldans en striptease acts en met muziek stijlen varierend van Top 40, R&B, Dance Hall, Latin en House. Spicy staat voor een pittig avondje uit met erotische spanning en gezelligheid wat zeker een bezoekje waard i…
  - 17 days ago, 17 Oct 14, 9:00pm -
 • Dear Mother
  Kaboom doet precies wat de naam suggereert: knallen!
  - 17 days ago, 17 Oct 14, 7:00pm -
 • HPC Café
  Haagse Pop Week: Pogo a Gogo Pinhead Pogo-a-Gogo is een energieke Haagse coverband die (hard)rocknummers speelt. De 4- menssterke band is gespecialiseerd in o.a. het spelen van nummers van de laatste 15 jaar, maar beperkt zich daar niet toe. Pogo-a…
  - 17 days ago, 17 Oct 14, 7:00pm -
 • BELLS OF YOUTH
  Bells of Youth bestaat uit vijf muzikale, stijvolle rockheldinnen. Met 'She said/He said' scoorde de Nederlandse band afgelopen jaar een dikke hit en het duurde dan ook niet lang voordat ze door onder andere 3FM en OOR werden getipt als de belofte va…
  - 17 days ago, 17 Oct 14, 5:00pm -
 • PAARDCAFÉ
  POPQUIZ te PAARD! De gezelligste Popquiz van Nederland in de mooiste poptempel van het land: De Popquiz te Paard! Test je kennis van popmuziek en win fraaie prijzen. Laat je hersenen kraken op rondes zoals: de intro ronde, de extra moeilijke doordenk…
  - 17 days ago, 17 Oct 14, 5:00pm -
 • Daghap
  DAGHAP is een concept van Kinderen van Den Haag. Iedere week het lekkerste muzikale menu in Club Seven, Den Haag! Fresh fresh fresh! DJ’s Kinderen Van Den Haag DJ Team en verschillende artiesten
  - 16 days ago, 16 Oct 14, 9:30pm -
 • WarenHaus
  WarenHaus biedt een garantie voor credible en dansbare mixes. Met Boilerroom als ultieme inspiratie en een samenwerking tussen Poppodium SuperMarkt, Heroic, House-duo Ducked Ape en Turntablist Dj Friss, kan deze avond niet mislukken.
  - 16 days ago, 16 Oct 14, 9:00pm -
 • Night Clubbin
  Voor iedereen die op een relaxte manier het weekend binnen wil stappen is de donderdag avond in Club Live the place 2 be! Night Clubbin' is een avond vol spanning en erotiek waarbij de danseressen meer aandacht voor u hebben. DJ Upgrayed zal voor de…
  - 16 days ago, 16 Oct 14, 9:00pm -
 • WOHNZIMMER
  Ben je het DJ-en in je slaapkamer ontgroeid? Dan wordt het tijd om de stap naar Wohnzimmer te maken! PaardCafé presents: WOHNZIMMER. Iedere donderdagavond vanaf 23:30 kun jij terecht om te draaien op je eigen feest. Pop, Rock, R&B, Techno, World, D…
  - 16 days ago, 16 Oct 14, 9:00pm -
 • Students Night
  Het weekend gaat weer beginnen!! Alle studenten zijn welkom om er een feest van te gaan maken. Zorg dat je er vroeg bij bent want deze donderdag gaan de sirenes vroeg draaien.
  - 16 days ago, 16 Oct 14, 8:00pm -
 • Salsadansen
  Sinds jaar en dag de leukste dansavond van Den Haag: met een mix van Salsa, Merengue, Reggaetón, Zouk en Bachata en meer, zorgt dj en dansleraar Lucio Kops van dansschool Bailes Latinos, voor een warme Caribische sfeer die u en uw danspartners tot d…
  - 16 days ago, 16 Oct 14, 7:00pm -
 • The Howls of an instrumental Camel
  DJs Camel Driver (Kiel / Germany) Howl Ensemble ( Den Haag) Life Savings (Den Haag)
  - 16 days ago, 16 Oct 14, 7:00pm -
 • Salsa Dansen
  Het tot Grand Café omgebouwde zeventiende-eeuwse pand van de Boterwaag, nodigt mensen uit om lekker te eten, te drinken en veel plezier te hebben. Met negen biertjes op de tap en een groot aantal uit de fles is de Boterwaag ook één van de grotere…
  - 15 days ago, 15 Oct 14, 8:00pm -
 • Akoestische sessie
  De sessie is open: er worden veelal covers gespeeld, maar af en toe ook gewoon lekker gejamd. Het is een goede gelegenheid om nieuwe muzikanten te leren kennen; er zijn zo al talloze bands ontstaan op het podium.
  - 15 days ago, 15 Oct 14, 7:00pm -
 • HAAGSE COMEDY NIGHT
  HAAGSE COMEDY NIGHT
  - 15 days ago, 15 Oct 14, 6:00pm -
 • TARRUS RILEY

  - 14 days ago, 14 Oct 14, 4:30pm -
 • Havana Latino/Bachata
  Iedere zondag klinken in Havana vanaf 21.00 tot 01.00 (feestdagen 02.00 uur) Zuid-Amerikaanse klanken. De 1ste en 3de zondag van de maand is Bachata avond. De 2de en 4de zondag van de maand wordt er een combinatie van Salsa, Bachata, Merengue, Samba…
  - 12 days ago, 12 Oct 14, 7:00pm -
 • Jazz met het Bruce James Soultet
  Naomi Adriaansz(NL) – sax Bruce James(USA) – keys,vocals Bella Black (USA) – vocals Robbie Carree – drums Jules van Brakel(NL) – drums
  - 12 days ago, 12 Oct 14, 2:00pm -
 • Havana Fiesta
  Een echt danscafé in Cubaanse stijl waar je terecht kan voor goed geprijsd eten, heerlijke cocktails (workshops), een zonovergoten terras, gasten uit alle windstreken en uiteraard een dansje onder begeleiding van swingende muziek. Genre: House, cla…
  - 11 days ago, 11 Oct 14, 9:30pm -
 • COTTON CANDY
  Na een uitverkochte eerste editie in februari komt de organisatie van het Straight Friendly-feest Popcake terug in poptempel het Paard van Troje in Den Haag met Cotton Candy. Met dit licht roze zusje grijpt de organisatie van Popcake dit jaar 11 okto…
  - 11 days ago, 11 Oct 14, 9:00pm -
 • Sexy Saturday
  Zin in een avond vol spanning en erotiek? Kom dan voor jouw Sexy Saturday naar Club Live! Onze danseressen geven de mooiste paaldans en striptease acts! Wil je naar een hotter level? Kies dan eens voor een lapdance in de VIP room of op het podium!…
  - 11 days ago, 11 Oct 14, 9:00pm -
 • De Derde Kamer
  Zaterdag de elfde van de tiende vindt er iets speciaals plaats in de Hofstad. De opening van de Derde Kamer. De aftrap van een wekelijkse clubavond met een aanbod zo breed als de horizon. En om het compleet te maken komt de absolute held van Nederlan…
  - 11 days ago, 11 Oct 14, 9:00pm -
 • 90's Only
  Veel mensen weten inmiddels al dat het jaarlijks terugkerende 90's Only! er weer aankomt. Weken van tevoren wordt er van alles geregeld om in het weekend van 11 oktober vrij zijn van werk, kinderen, familiebezoekjes en andere verplichtingen. Waarom?…
  - 11 days ago, 11 Oct 14, 8:00pm -
 • Club Night
  Elke zaterdag avond is het weer raak bij Danielz! Wij bieden niet alleen een gezellige sfeer maar ook de nieuwste hits variërend van house,techno, electro en latin! Zo maken we Scheveningen niet alleen in de zomer maar ook in de winter een bruisende…
  - 11 days ago, 11 Oct 14, 8:00pm -
 • SaturdayZ
  Danzig, het gezelligste danscafé van Den Haag. Gezellig uitgaan vlakbij het Plein. Ieder weekend is het feest bij Danzig in Den Haag. Je bent van harte welkom in het gezelligste danscafé van Den Haag om daar met vele anderen de optimale start van j…
  - 11 days ago, 11 Oct 14, 8:00pm -
 • Mixed Generations Party
  Mixed Generations Party , muziek van toen en nu, Partynight voor jong & oud!! veel Soul & Motown met de band G-Live Jimmy Glasmacher – bass/piccolo bass Wesley Glasmacher – drums
  - 11 days ago, 11 Oct 14, 7:00pm -
 • HPC Café
  ICE progressive rock ICE is een progressieve rockband uit Den Haag. Met invloeden van: Rush, Camel, Pink Floyd, Toto, Deep Purple, Rainbow, Peter Gabriel en Genesis.
  - 11 days ago, 11 Oct 14, 6:00pm -
 • AFROVIBES FESTIVAL
  Kern Koppen, Badjekkah, Zuluboy en Jam de la Crème: deze dag vind je ze allemaal op het podium van Paard van Troje. Deze avond is onderdeel van het Afrovibes Festival: een festival met moderne dans, theater en muziek uit Zuidelijk Afrika. Bekijk het…
  - 11 days ago, 11 Oct 14, 5:30pm -
 • PAARDCAFÉ
  PARKER & RODERICK BALT De bandleden van Parker besloten ongeveer een jaar het heft in eigen handen te nemen en hebben helemaal zelf hun album opgenomen, in hun favoriete kroeg. De kroeg waar de leden elkaar ook ontmoeten en waar ze hun eerste show sp…
  - 11 days ago, 11 Oct 14, 5:00pm -
 • Thank God it's Friday
  Een echt danscafé in Cubaanse stijl waar je terecht kan voor goed geprijsd eten, heerlijke cocktails (workshops), een zonovergoten terras, gasten uit alle windstreken en uiteraard een dansje onder begeleiding van swingende muziek. Genre: House, cla…
  - 10 days ago, 10 Oct 14, 9:30pm -
 • Friday
  Danzig, het gezelligste danscafé van Den Haag. Gezellig uitgaan vlakbij het Plein. Ieder weekend is het feest bij Danzig in Den Haag. Je bent van harte welkom in het gezelligste danscafé van Den Haag om daar met vele anderen de optimale start van j…
  - 10 days ago, 10 Oct 14, 9:00pm -
 • DJ Jasper Weeda
  Tot in de late uurtjes kun je met DJ Jasper Weeda dansen op zijn orginele mash-ups, mix-ups en remixes.
  - 10 days ago, 10 Oct 14, 9:00pm -
 • Spicy
  Spicy is een avond met de mooiste paaldans en striptease acts en met muziek stijlen varierend van Top 40, R&B, Dance Hall, Latin en House. Spicy staat voor een pittig avondje uit met erotische spanning en gezelligheid wat zeker een bezoekje waard i…
  - 10 days ago, 10 Oct 14, 9:00pm -
 • ZEGNIXXX - D RASHID and SBMG LIVE!!!
  ZEGNIXXX Presents.. 'Dark Desires' Shine a light on your darkest desires MAIN ACT D-RASHID - founder of Latin Village ** LIVE ACT ** SBMG URBAN AREA ABSTRACT - MARVELOUS K - EL PRINCE CARIBBEAN AREA MESSLESS - FAB - D-MAN GET YOUR TICKETS NOW!
  - 10 days ago, 10 Oct 14, 9:00pm -
 • 47 jarig bestaan Westwood
  Binnen niet al te lange tijd bestaat Westwood 50 jaar en zodoende vieren we in de aanloop daarvan jaarlijks onze Bday. En hoe! Een Super Friday met flinke namen, maar vooral heel veel feest! De muziek komt van een heel fijn rijtje: MANUEL BROEKMAN…
  - 10 days ago, 10 Oct 14, 8:30pm -
 • 2C-Broadcast: I don't like my new clasmates
  2C-Broadcast Presents - I don’t like my new classmates (yet!!) So some of us have been going to school for about a month now and you have had the time to get to know your new classmates, not sure if you like them? Time to find out if you do with th…
  - 10 days ago, 10 Oct 14, 8:00pm -
 • The Hague Heavy Metal Alliance presents: Anihilated
  The Hague Heavy Metal Alliance haalt internationale metal naar Den Haag, en metal Den Haag naar het internationale! Deze avond is mede mogelijk gemaakt door Bazart Den Haag.
  - 10 days ago, 10 Oct 14, 7:00pm -
 • HPC Café
  Bazart Presents: Dropskill rock Mutt Dog County rock De uit Rotterdam afkomstige crossover band Dropskill staat voor vuige rock songs in combinatie met confronterende rake rhymes!
  - 10 days ago, 10 Oct 14, 6:00pm -
 • Out of Office Volunteer Festival
  Je VrijMiBo begint op 10 oktober op het Out of Office Volunteer Festival! Dé plek waar je jouw talent inzet voor een ander. De Grote Markt wordt omgebouwd tot festivalterrein met barretjes picknicktafels, food carts en muziek (o.a. Camiel Meiresonne…
  - 10 days ago, 10 Oct 14, 5:00pm -
 • VANDERBUYST
  De wereld heeft Vanderbuyst nu harder dan ooit nodig. Het plezier is uit de ‘sex, drugs and rock ’n roll’ gehaald. De rosse buurten zijn zones van mensenhandel geworden, mensen staan door het coffeeshopbeleid geregistreerd als stoners, en veel…
  - 10 days ago, 10 Oct 14, 4:30pm -
 • Daghap
  DAGHAP is een concept van Kinderen van Den Haag. Iedere week het lekkerste muzikale menu in Club Seven, Den Haag! Fresh fresh fresh! DJ’s Kinderen Van Den Haag DJ Team en verschillende artiesten
  - 9 days ago, 9 Oct 14, 9:30pm -
 • WarenHaus
  WarenHaus biedt een garantie voor credible en dansbare mixes. Met Boilerroom als ultieme inspiratie en een samenwerking tussen Poppodium SuperMarkt, Heroic, House-duo Ducked Ape en Turntablist Dj Friss, kan deze avond niet mislukken.
  - 9 days ago, 9 Oct 14, 9:00pm -
 • Night Clubbin
  Voor iedereen die op een relaxte manier het weekend binnen wil stappen is de donderdag avond in Club Live the place 2 be! Night Clubbin' is een avond vol spanning en erotiek waarbij de danseressen meer aandacht voor u hebben. DJ Upgrayed zal voor de…
  - 9 days ago, 9 Oct 14, 9:00pm -
 • WOHNZIMMER
  Ben je het DJ-en in je slaapkamer ontgroeid? Dan wordt het tijd om de stap naar Wohnzimmer te maken! PaardCafé presents: WOHNZIMMER. Iedere donderdagavond in het PaardCafé. Vanaf 23:30 kun jij terecht om te draaien op je eigen feest. Pop, Rock, R&…
  - 9 days ago, 9 Oct 14, 9:00pm -
 • Students Night
  Het weekend gaat weer beginnen!! Alle studenten zijn welkom om er een feest van te gaan maken. Zorg dat je er vroeg bij bent want deze donderdag gaan de sirenes vroeg draaien.
  - 9 days ago, 9 Oct 14, 8:00pm -
 • INTAC - Helemaal kak bij Intac!
  Hè lullo's! Na het toch wel tikkie ordinaire Playboy Mansion feest van vorige week, is dit je kans om je naam te herstellen en te laten zien dat je best wel weet hoe 't heurt! Trek die kaki-broek, polo, overhemd, colbert, leren schoenen, pareloorb…
  - 9 days ago, 9 Oct 14, 8:00pm -
 • Salsadansen
  Sinds jaar en dag de leukste dansavond van Den Haag: met een mix van Salsa, Merengue, Reggaetón, Zouk en Bachata en meer, zorgt dj en dansleraar Lucio Kops van dansschool Bailes Latinos, voor een warme Caribische sfeer die u en uw danspartners tot d…
  - 9 days ago, 9 Oct 14, 7:00pm -
 • Musemix, singer Songwriters
  Concert van Matt Anderson
  - 9 days ago, 9 Oct 14, 5:45pm -
 • PACESHIFTERS
  Paceshifters: een Noise-rock trio dat zich niets aantrekt van lijstjes, bankrekeningen of de laatste trends. De band chargeert het huidige muzieklandschap met een flinke dosis energie, overstuurde gitaren, loeiharde drums en scheurende bas. Daar bove…
  - 9 days ago, 9 Oct 14, 4:30pm -
 • GARE DU NORD
  In oktober start de clubtour Gare du Nord: Undressed waarmee de band in een ingrijpend vernieuwde bezetting voor het eerst in drie jaar met nieuw repertoire naar buiten komt. Meer spontaniteit en avontuur Gare du Nord startte ooit als studio concep…
  - 9 days ago, 9 Oct 14, 4:30pm -
 • Salsa Dansen
  Het tot Grand Café omgebouwde zeventiende-eeuwse pand van de Boterwaag, nodigt mensen uit om lekker te eten, te drinken en veel plezier te hebben. Met negen biertjes op de tap en een groot aantal uit de fles is de Boterwaag ook één van de grotere…
  - 8 days ago, 8 Oct 14, 8:00pm -
 • Blues/rock-jamsessie
  De sessie is open: er worden veelal covers gespeeld, maar af en toe ook gewoon lekker gejamd. Het is een goede gelegenheid om nieuwe muzikanten te leren kennen; er zijn zo al talloze bands ontstaan op het podium.
  - 8 days ago, 8 Oct 14, 7:00pm -
 • HPC Café
  Bazart Presents: Qui rock Droppings noiserock Qui (US) (uitgesproken als “Kwee”) is een rockgroep opgericht in 2000 in Los Angeles door Paul Christensen (drums / zang) en Matt Cronk (gitaar / zang). Ze brengen een combinatie van punk, noise en…
  - 8 days ago, 8 Oct 14, 6:00pm -
 • Musicon Upstage 27
  Musicon Upstage is een bandwedstrijd voor beginnende bands. Elke eerste dinsdag van de maand laten vijf bands twintig minuten lang horen wat ze kunnen aan het publiek en de programmeurs van Musicon. Eén van de bands krijgt, op basis van publieksstem…
  - 7 days ago, 7 Oct 14, 6:00pm -
 • Rootz Bock & Beat Festival 2014
  Rootz is 3 dagen lang de Beat en Bock Bier Hot Spot van Den Haag Programma: Zondag 5 Oktober Camiel Meiresonne ‘open’ Indi Sessie Camiel van Soulsister Dance Revolution zal op zondag laten zien dat er maar 1 koning van de Beat is. Het beest is…
  - 5 days ago, 5 Oct 14, 9:00pm -
 • Oktoberfest!
  Oktoberfest De Boterwaag – Grote Markt Den Haag Van donderdag 2 oktober t/m zondag 5 oktober. Wat ze in München kunnen, kunnen wij ook! Al 5 jaar lang organiseren we vanuit de Boterwaag een grootschalig bier, wurst en schlager festival. Elk jaar…
  - 5 days ago, 5 Oct 14, 7:00pm -
 • Havana Latino/Bachata
  Iedere zondag klinken in Havana vanaf 21.00 tot 01.00 (feestdagen 02.00 uur) Zuid-Amerikaanse klanken. De 1ste en 3de zondag van de maand is Bachata avond. De 2de en 4de zondag van de maand wordt er een combinatie van Salsa, Bachata, Merengue, Samba…
  - 5 days ago, 5 Oct 14, 7:00pm -
 • Caribbean Matinee
  Caribbean Matinee met live optreden en DJ Entree, voorverkoop 10,- en aan de deur tot 18.00 uur. Na 18.00 uur €15,-
  - 5 days ago, 5 Oct 14, 2:00pm -
 • Podium X
  Podium X - geprogrammeerd open podium met poëzie, cabaret en muziek Presentatie Alexander Franken
  - 5 days ago, 5 Oct 14, 1:05pm -
 • ACK VAN ROOYEN & JURAJ STANIK
  Ook dit seizoen brengt ProJazz de crème de la crème van de jazz naar Theater Dakota. Van jazz uit de jaren ’50 en daarvoor tot hedendaagse cross-over jazz met invloeden van funk, pop, rock, klassieke muziek en wereldmuziek. Daarnaast is er weer v…
  - 5 days ago, 5 Oct 14, 12:30pm -
 • Nazomerfeest op Zuid!
  Gezellige activiteiten voor iedereen. Luchtkussen springen, poffertjes bakken, workshop surfen of workshop powerkiten, live muziek, huisgemaakte burritos; kortom indian summer op zijn best!
  - 5 days ago, 5 Oct 14, 11:00am -
 • Havana Fiesta
  Een echt danscafé in Cubaanse stijl waar je terecht kan voor goed geprijsd eten, heerlijke cocktails (workshops), een zonovergoten terras, gasten uit alle windstreken en uiteraard een dansje onder begeleiding van swingende muziek. Genre: House, cla…
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 9:30pm -
 • Klitteband invites...... Chris Stussy & Roseau!
  4 oktober is Klitteband in de Rootz Den Haag aanwezig om het winterseizoen te openen met een nieuw concept genaamd : Klitteband invites... Voor deze editie hebben we twee toppers uit Leiden uitgenodigd om de avond samen met ons te verzorgen. Chris S…
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 9:30pm -
 • TURNT @ CLUB SEVEN
  5 SEPTEMBER WAS CRAZY!! MAAR DE VOLGENDE KOMT ER ALWEER AAN!! EN NU KOMEN WE NOG LEKKERDER!! WE BRENGEN NIEUWE GEZICHTEN EN OUDE BEKENDEN!! EEN VAN DIE NIEUWE GEZICHTEN KOMT HELEMAAL UIT DE UK VOOR JULLIE. DUS ZORG DAT JE ERBIJ BENT EN WEER HEERLIJK…
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 9:00pm -
 • MANJEFIEK XS
  Het was weer volle bak de laatste MANJEFIEK en daarom gaan we in oktober maar liefst 2 keer de deuren open gooien op zaterdagavond! De eerste is zaterdag 4 oktober! Dit gaat natuurlijk een beestachtige editie worden! De volgende is zaterdag 18 oktob…
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 9:00pm -
 • Sexy Saturday
  Zin in een avond vol spanning en erotiek? Kom dan voor jouw Sexy Saturday naar Club Live! Onze danseressen geven de mooiste paaldans en striptease acts! Wil je naar een hotter level? Kies dan eens voor een lapdance in de VIP room of op het podium!…
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 9:00pm -
 • Club Night
  Elke zaterdag avond is het weer raak bij Danielz! Wij bieden niet alleen een gezellige sfeer maar ook de nieuwste hits variërend van house,techno, electro en latin! Zo maken we Scheveningen niet alleen in de zomer maar ook in de winter een bruisende…
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 8:00pm -
 • SaturdayZ
  Danzig, het gezelligste danscafé van Den Haag. Gezellig uitgaan vlakbij het Plein. Ieder weekend is het feest bij Danzig in Den Haag. Je bent van harte welkom in het gezelligste danscafé van Den Haag om daar met vele anderen de optimale start van j…
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 8:00pm -
 • SPACE2DANCE
  Artist: DJ’s: DJ Bean, DJ Ray & DJ Helga draait door Genre: time is no issue
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 7:00pm -
 • Oktoberfest!
  Oktoberfest De Boterwaag – Grote Markt Den Haag Van donderdag 2 oktober t/m zondag 5 oktober. Wat ze in München kunnen, kunnen wij ook! Al 5 jaar lang organiseren we vanuit de Boterwaag een grootschalig bier, wurst en schlager festival. Elk jaar…
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 7:00pm -
 • Cold Sweat Rockcovers
  Met: Mr Cramer Cold Sweat Rockcovers, Coffin Cadillac
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 7:00pm -
 • HPC Drummersdag
  Elk jaar wordt in het HPC Café de Drummersdag georganiseerd met clinics en workshops. Dit jaar is hij op zaterdag 4 oktober.
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 6:00pm -
 • Closing Summer Naturel
  We hebben voor het aller laatste strandfeest van deze zomer een speciale vriend uitgenodigd: Mano Le Tough....♥ BE THERE! DJs Mano le tough (3hr set) Whoosah All Stars ENTREE Early birds: 10 (Beperkt aantal / voor & na 21.00 naar binnen) Normal…
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 6:00pm -
 • S U G O & THE Q
  support THE Q
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 6:00pm -
 • HPC Café
  Wicked Wanda rock/blues/funk Wicked Wanda speelt een zeer energieke en eigenzinnige mix van rock, blues en funk. Geflankeerd door de ervaren muzikanten Paul, Rob en Peter, zingt Wanda Vie eigen nummers & covers van o.a. Janis Joplin, AC/DC, Anouk, V…
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 6:00pm -
 • Grand Closing BAZ
  Het zomerseizoen is bijna ten einde. Wij gaan alle registers open trekken om onze Closing Party memorabel te maken. We hebben een fantastische line-up met weer hele nieuwe gezichten @ BAZ! LIFE IS A CIRCUS, het thema zegt genoeg. Het jaar waarin er e…
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 6:00pm -
 • DAG IN DE BRANDING
  Elk jaar in de maand augustus organiseert het NJO een zgn. Summer Academy. Jonge musici uit binnen- en buitenland komen naar Apeldoorn om daar o.l.v. gerenommeerde coaches werken uit allerlei genres en stijlen te bestuderen en uit te voeren in de NJO…
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 6:00pm -
 • FEAR OF MEN
  Laat je meeslepen in de dromerige shoegaze van de nieuwste Britse sensatie Fear of Men. Deze band uit Brighton bracht in april jongstleden debuutalbum 'Loom' uit: een plaatje vol schijnbaar luchtige, maar tekstueel behoorlijk zwaarbeladen liedjes. Ma…
  - 4 days ago, 4 Oct 14, 5:30pm -
 • Thank God it's Friday
  Een echt danscafé in Cubaanse stijl waar je terecht kan voor goed geprijsd eten, heerlijke cocktails (workshops), een zonovergoten terras, gasten uit alle windstreken en uiteraard een dansje onder begeleiding van swingende muziek. Genre: House, cla…
  - 3 days ago, 3 Oct 14, 9:30pm -
 • Bacardi Oaktoberfist: Dirndl's On Tour
  Ieder jaar een heerlijke duitse clubavond in WW met grote bieren, schnapps, foute schlagers, dirndls en lederhosen. Ditmaal komt Bacardi met een speciaal Dirndl team en Oakheartbar extra feest maken en je een lekker oakheart/cola sampelen. Deze is u…
  - 3 days ago, 3 Oct 14, 9:00pm -
 • Spicy
  Spicy is een avond met de mooiste paaldans en striptease acts en met muziek stijlen varierend van Top 40, R&B, Dance Hall, Latin en House. Spicy staat voor een pittig avondje uit met erotische spanning en gezelligheid wat zeker een bezoekje waard i…
  - 3 days ago, 3 Oct 14, 9:00pm -
 • THE SOCIAL LOVER
  The Social Lover (BAKK, Night Flight) neemt je mee op patrouille met zijn bonte verzameling aan muziek verzamelt uit de dieptes van Bermuda's driehoek, de koudste ijstoppen van de bergen van Nepal om vervolgens weer af te dalen in de krochten van de…
  - 3 days ago, 3 Oct 14, 9:00pm -
 • Rootz Bock & Beat Festival 2014
  Rootz is 3 dagen lang de Beat en Bock Bier Hot Spot van Den Haag Programma: Vrijdag 3 Oktober Beat & Bock Feest Café Met dj dames Miss von E, en Disco Denice
  - 3 days ago, 3 Oct 14, 9:00pm -
 • Friday
  Danzig, het gezelligste danscafé van Den Haag. Gezellig uitgaan vlakbij het Plein. Ieder weekend is het feest bij Danzig in Den Haag. Je bent van harte welkom in het gezelligste danscafé van Den Haag om daar met vele anderen de optimale start van j…
  - 3 days ago, 3 Oct 14, 9:00pm -
 • PLATFORM LIVE
  Vrijdag 3 oktober staat Paard van Troje in het teken van Haags talent ofwel The Hague Finest. Een selectie van de beste Haagse muzikanten, kunstenaars en actiesporters presenteren zich. De verschillende acties staan garant voor een episch feest. In d…
  - 3 days ago, 3 Oct 14, 7:30pm -
 • Oktoberfest!
  Oktoberfest De Boterwaag – Grote Markt Den Haag Van donderdag 2 oktober t/m zondag 5 oktober. Wat ze in München kunnen, kunnen wij ook! Al 5 jaar lang organiseren we vanuit de Boterwaag een grootschalig bier, wurst en schlager festival. Elk jaar…
  - 3 days ago, 3 Oct 14, 7:00pm -
 • Dr. Bernard & his Swinging Orchestra
  Dr. Bernard & his Swinging Orchestra Het orkest voor de Lindy-Hoppers!! (En natuurlijk andere dans liefhebbers)
  - 3 days ago, 3 Oct 14, 7:00pm -
 • Daghap
  DAGHAP is een concept van Kinderen van Den Haag. Iedere week het lekkerste muzikale menu in Club Seven, Den Haag! Fresh fresh fresh! DJ’s Kinderen Van Den Haag DJ Team en verschillende artiesten
  - 2 days ago, 2 Oct 14, 9:30pm -
 • Night Clubbin
  Voor iedereen die op een relaxte manier het weekend binnen wil stappen is de donderdag avond in Club Live the place 2 be! Night Clubbin' is een avond vol spanning en erotiek waarbij de danseressen meer aandacht voor u hebben. DJ Upgrayed zal voor de…
  - 2 days ago, 2 Oct 14, 9:00pm -
 • WarenHaus
  WarenHaus biedt een garantie voor credible en dansbare mixes. Met Boilerroom als ultieme inspiratie en een samenwerking tussen Poppodium SuperMarkt, Heroic, House-duo Ducked Ape en Turntablist Dj Friss, kan deze avond niet mislukken.
  - 2 days ago, 2 Oct 14, 9:00pm -
 • WOHNZIMMER
  Ben je het DJ-en in je slaapkamer ontgroeid? Dan wordt het tijd om de stap naar Wohnzimmer te maken! PaardCafé presents: WOHNZIMMER. Iedere donderdagavond in het PaardCafé. Vanaf 23:30 kun jij terecht om te draaien op je eigen feest. Pop, Rock, R&…
  - 2 days ago, 2 Oct 14, 9:00pm -
 • Students Night
  Het weekend gaat weer beginnen!! Alle studenten zijn welkom om er een feest van te gaan maken. Zorg dat je er vroeg bij bent want deze donderdag gaan de sirenes vroeg draaien.
  - 2 days ago, 2 Oct 14, 8:00pm -
 • Oktoberfest!
  Oktoberfest De Boterwaag – Grote Markt Den Haag Van donderdag 2 oktober t/m zondag 5 oktober. Wat ze in München kunnen, kunnen wij ook! Al 5 jaar lang organiseren we vanuit de Boterwaag een grootschalig bier, wurst en schlager festival. Elk jaar…
  - 2 days ago, 2 Oct 14, 8:00pm -
 • INTAC - Playboy Mansion Party
  Hét jaarlijks terugkerende en altijd succesvolle Playboy Mansion Party is weer terug! Dit jaar georganiseerd door D.d.H.R Zarathoestra en H.D.D Bona Dea zal zorgen voor een extra groot spektakel met meiden in bunny outfits en de grootste pimps waar…
  - 2 days ago, 2 Oct 14, 8:00pm -
 • Salsadansen
  Sinds jaar en dag de leukste dansavond van Den Haag: met een mix van Salsa, Merengue, Reggaetón, Zouk en Bachata en meer, zorgt dj en dansleraar Lucio Kops van dansschool Bailes Latinos, voor een warme Caribische sfeer die u en uw danspartners tot d…
  - 2 days ago, 2 Oct 14, 7:00pm -
 • THE FRAY

  - 2 days ago, 2 Oct 14, 4:30pm -
 • Salsa Dansen
  Het tot Grand Café omgebouwde zeventiende-eeuwse pand van de Boterwaag, nodigt mensen uit om lekker te eten, te drinken en veel plezier te hebben. Met negen biertjes op de tap en een groot aantal uit de fles is de Boterwaag ook één van de grotere…
  - 1 day ago, 1 Oct 14, 8:00pm -
 • Blues/rock-jamsessie
  De sessie is open: er worden veelal covers gespeeld, maar af en toe ook gewoon lekker gejamd. Het is een goede gelegenheid om nieuwe muzikanten te leren kennen; er zijn zo al talloze bands ontstaan op het podium.
  - 1 day ago, 1 Oct 14, 7:00pm -
Share
Share on Tumblr
KLIK
Adressenzoeken